Dupa Bucuresti, Pizza Hut va livra la domiciliu si in Iasi

PHD – divizia de livrare la domiciliu a Pizza Hut – va deschide în Palas Iaşi prima unitate în afara Bucureştiului.

Pizza Hut - livrari domiciliu iasi

Divizia de livrări la domiciliu a Pizza Hut, lansată în ultimul moment de boom economic, are în prezent opt unităţi, toate în capitală. Directorul general la Pizza Hut spunea în urmă cu câteva luni că vrea în viitorul apropiat să deschidă una-două locaţii în provincie.

Mark Hilton, adus recent la conducerea Pizza Hut, PHD şi KFC, adăuga că pe termen lung ar putea ajunge la nivel naţional la 30-40 de unităţi doar cu PHD, deoarece este un business cu potenţial.

Hilton nu dă detalii despre locaţiile viitoarelor unităţi. El spune însă că investiţia într-un PHD variază între 120 şi 150.000 de euro, de până la patru ori mai mică decât într-un restaurant Pizza Hut. Un restaurant costă între 350.000 şi 600.000 de euro.

Ieşirea în provincie a companiei va avea astfel loc la Iaşi, la finele lunii mai. Locaţia PHD va fi la parterul centrului comercial Palas.

Pizza Hut şi PHD au împreună afaceri cumulate de peste 10 de mil. euro, fiind al treilea cel mai mare jucător de pe piaţă. Lanţul de restaurante a intrat pe piaţa locală în 1994, fiind adus în franciză de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, iar serviciul de livrare la domiciliu a fost introdus la finalul lui 2007.

Sursa: Ziarul Financiar

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: