Duo-ul 2CELLOS revine la București, în 2017

 2CELLOS, cel mai electrizant și dinamic duo al muzicii instrumentale, revine la București cu noul album “Score”, în cadrul unui concert susținut la Sala Palatului, în data de 5 decembrie 2017, de la ora 20:00.

Concertul face parte din turneul mondial în care cei doi violonceliști croați, Luka Sulic and Stjepan Hauser, vor porni în vara acestui an, acompaniați de Orchestra Simfonică din Londra, condusă de dirijorul Robin Smith. Un eveniment organizat de Balkan Entertainment Group.

Cu albumul “Score”, produs de Sony Music Masterworks, 2CELLOS abordează un stil nou, prin includerea în repertoriu a celor mai iubite hit-uri din muzica de film, deopotrivă clasice și contemporane. “Score” va fi lansat pe 17 martie 2017, iar turneul mondial pentru promovarea acestuia este programat să înceapă în luna iulie a acestui an, în SUA.

Ne place la nebunie muzica de film! Acest album cuprinde o parte dintre piesele noastre preferate, scrise de compozitorii noștri preferați. Iar șansa de a le adapta pentru violoncel și totodată de a lucra cu Orchestra Simfonică din Londra este un vis devenit realitate!“, spune Stjepan.

Din trackslist-ul noului album vor face parte melodii celebre din coloanele sonore ale filmelor ”Urzeala Tronurilor”, “Titanic”, “Stăpânul Inelelor”, “Mic dejun la Tiffany’s”, “Nașul”, ”Lista lui Schindler”, ”Gladiatorul”, ”Love Story”, ”Rain Man” și multe altele.

2CELLOS au zguduit YouTube-ul cu milioanele de vizualizări ale unicei versiuni video realizate după “Smooth Criminal” al lui Michael Jackson, în 2011. Iar talentul lor continuă să impresioneze atât cu hiturile rock precum  “Thunderstruck” sau “Highway to Hell”, cât și cu adaptările unor teme din marii clasici, cum ar fi Bach sau Vivaldi. Electrizează publicul, iar concertele lor se desfășoară de cele mai multe ori cu casa închisă, indiferent pe ce meridian al lumii s-ar afla.

Cei doi croați au pășit și în studiourile de televiziune, fie ca instrumentiști distribuiți în serialul „Glee”, fie ca invitați la emisiuni americane celebre, cum sunt “The Today Show”, „The Ellen DeGeneres Show”, “The Tonight Show” și „The Bachelor Live Wedding Special”.

Au cântat alături de Sir Elton John, George Michael, Zucchero, Steve Vai, Lang Lang, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age, Andrea Bocelli, Zubin Mehta sau T Bone Burnett. De altfel, Elton John îi recomandă: „Mergeţi să-i vedeţi live pentru că sunt de-a dreptul uimitori! Nu-mi amintesc să mai fi văzut ceva atât de vibrant de la concertul lui Jimi Hendrix din anii ’60“.  Albumul lor de debut ”2CELLOS”, “IN2ITION”, și „Celloverse” sunt disponibile pe Sony Music Masterworks.

BILETE

Biletele s-au pus în vânzare începând cu 20 ianuarie 2017 și vor fi disponibile șase categorii, la prețurile de 120 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei și 350 lei. Sunt disponibile AICI

INFO

2CELLOS

www.2cellos.com

www.facebook.com/2cellos

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: