Dumitru Prunariu vine la Iasi

Afis Final Conferinta Dumitru PrunariuAstronautul Dumitru Prunariu are o agenda extrem de incarcata in cele doua zile de prezenta in orasul nostru.

Joi, 23 februarie 2012 va participa la o actiune impotriva consumului de droguri.  ”In cadrul proiectului ”60 de minute”, initiat de catre Centrul Anti-Drog, avem onoarea sa vina domnul Dumitru Prunariu, Domnia sa va milita impotriva consumului de stupefiante si de alte substante periculoase. Va avea intilniri cu tineri. Vom merge mai intii la Mitropolia Moldovei pentru a ne vedea cu Inalt Preasfintitul Teofan, dupa care vom participa la sedinta de la Prefectura. Sintem onorati sa il avem la Iasi. Este singurul roman care a fost in cosmos, a afirmat Dragomir Tomaseschi.

Vineri, 24 februarie 2012, cu ocazia implinirii a 107 ani de la infiintarea ROTARY, domnul Dumitru-Dorin PRUNARIU, va sustine conferinta cu tema: “TRECUT, PREZENT SI VIITOR IN COSMONAUTICA PILOTATA. Conferinta va avea loc in Sala Senatului din cadrul Universitatii AI Cuza, incepind cu orele 14:30.

Vor fi invitati: rectorii universitatilor din Iasi, profesori, studenti, masteranzi.

Evenimentul este organizat si sustinut de Club Rotary Iasi Curtea Domneasca in parteneriat cu Universitatea A.I. CUZA.
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: