Duminica Floriilor, la Restaurant Traian

florii-traian

Sărbătoarea Floriilor este una de bucurie, de aceea sunteti asteptati la Restaurant Traian, de la ora 19:00 să petreceţi o seară remarcabilă savurând un meniu delicios şi dansând alături de prieteni pe acorduri muzicale live.Cramele Bucium Iasi ne surprind cu o degustare de vin spumant, iar norocosii serii au pregatite premii frumoase la Tombola Floriilor!

Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. Sărbătoarea comemorează intrarea triumfală a lui Iisus în Ierusalim în zilele dinaintea patimilor.

Duminica Floriilor este menţionată, pentru prima dată, în secolul al IV-lea, dar sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim, oraşul unde a şi început să fie celebrată, a cuprins, în scurt timp, întreaga lume creştină, fiind celebrată cu mare fast. Această duminică îi pregăteşte pe credincioşii ortodocşi pentru bucuria pe care o aduce biruinţa lui Hristos asupra morţii din duminica următoare, cea a Învierii.

Totodată Floriile deschid săptamâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşti, cunoscută sub numele de “Săptămâna Mare”, după cele 40 de zile de post. De Florii se mănâncă peşte, fiind a doua dezlegare din postul Paştelui, după cea din ziua Bunei Vestiri.

REZERVARE

Meniul conţine: salată mediteraneană cu ton, şalău la cuptor cu seminţe de pin şi orez cu legume şi plăcintă cu bostan. Pret:  66lei/persoană. Pentru detalii și rezervări aveti la dispoziție numerele de telefon:0759/010 926 ;0747/819.238.

INFO

Restaurant Traian

Piața Unirii, nr.1.

Web: www.restauranttraian.ro

FB: www.facebook.com/restauranttraian.iasi

PE ACEEASI TEMA:

Summer on my Skin @Skin Music Lounge

Basarabian Party: Flori de mai @Cafeneaua Piata Unirii

CIROC Ultra Premium Vodka presents Chuck Wonderland in Fratelli Iasi!

Mystic nights! @Fratelli Lounge&Club

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert extraordinar de muzica bizantina in Sala Mare a Teatrului Național

Spectacolul pentru copii „Bubico” are loc în Foaierul Cinematografului Victoria

Deschiderea Fab Lab Iasi- platformă independentă adresată comunității tehnice din Iași

Deschiderea Stagiunii 2017-2018 la Ateneul din Iași

Scrie un comentariu: