”Dumbrava basmelor muzicale” la Ateneul din Iasi

Sâmbătă, 27 martie 2021, ora 11:00, Ateneul Național din Iași vă invită la „Dumbrava basmelor muzicale” în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași!

Evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru copii de a se bucura de un exceptional spectacol muzical de operă, special creat pentru ei.

Regia este semnată de către Iulian Ioan Sandu, cel ce a pus în scenă și poveștile lui „Peter Pan” și a „Alicei în Țara Minunilor”. Cel mai nou spectacol dedicat copiilor va conține fragmente din îndrăgitele opere „Motanul încălțat”, de Cornel Trăilescu și „Fata moșului și fata babei”, de Florin Comișel, care, alături de bucuria lirică, îi vor implica pe copii în diverse jocuri interactive, aceștia fiind atrași să asimileze informații noi și interesante în cel mai plăcut mod posibil.

Spectacolul „Dumbrava Basmelor Muzicale” oferă astfel copiilor șansa de a vedea, asculta și simți arta lirică de aproape, direct, interactiv, de a fi reuniti prin intermediul muzicii și încurajați să învețe toleranța și acceptarea reciprocă, alături de o lecție lirică inedită.

„Dumbrava Basmelor Muzicale” durează o oră și aduce în fața micilor spectatori echipa artistică a proiectului, formată din moderator și cele 7 personaje care vor interactiona constant cu spectatorii și îi vor învăța noțiuni de cultură generală din mai multe domenii, precum literatură, istoria muzicii clasice românești, noțiuni de dans, canto, regie, curiozități despre compozitor și informații de interes despre lumea artiștilor

Distribuție: Motanul încălțat – Ana Hegyi, Domnița – Cezara Fantu, Ionică – Dumitru Florescu, Slujitor – Daniel Onoae, Slujitor – Codrin Dănilă, Marele Dregător – Gelu Ciobotaru, Doica – Alexandra Paftală, Fata moșului – Cezara Fantu, Fata babei – Alexandra Paftală, Zâna – Ana Hegyi, Miorlăilă – Dumitru Florescu, Vulpoiul – Gelu Ciobotaru, Tatăl/Ursul – Daniel Onoae, Cuptorul – Codrin Dănilă.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pret bilet: 15 lei

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

PE ACEEASI TEMA:

“Castelul Magic” – spectacol pentru copii

”Comedie cu olteni” | Ateneul National din Iasi

”O noapte furtunoasa” | Ateneul National din Iasi

”O poveste descalcita” | Ateneul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Obiectul lunii martie la MNLR Iași

„Mărțișoare de călătorie” | Muzeul ”Ion Creanga”

Expoziția „Otilia Cazimir și Teodorenii”

Mari actori povestesc cum au jucat scene celebre în seria Secvențe, pe TIFF Unlimited

Scrie un comentariu: