”Dumbrava basmelor muzicale” | Ateneul National din Iasi

Duminică, 15 mai 2022, ora 11.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, vă invităm la „Dumbrava basmelor muzicale”!

Evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru copii de a se bucura de un exceptional spectacol muzical de operă, special creat pentru ei.

Regia este semnată de către Iulian Ioan Sandu, cel ce a pus în scenă și poveștile lui „Peter Pan” și a „Alicei în Țara Minunilor”. Cel mai nou spectacol dedicat copiilor va conține fragmente din îndrăgitele opere „Motanul încălțat”, de Cornel Trăilescu și „Fata moșului și fata babei”, de Florin Comișel, care, alături de bucuria lirică, îi vor implica pe copii în diverse jocuri interactive, aceștia fiind atrași să asimileze informații noi și interesante în cel mai plăcut mod posibil.

Spectacolul „Dumbrava Basmelor Muzicale” oferă astfel copiilor șansa de a vedea, asculta și simți arta lirică de aproape, direct, interactiv, de a fi reuniti prin intermediul muzicii și încurajați să învețe toleranța și acceptarea reciprocă, alături de o lecție lirică inedită.

„Dumbrava Basmelor Muzicale” durează o oră și aduce în fața micilor spectatori echipa artistică a proiectului, formată din moderator și cele 7 personaje care vor interactiona constant cu spectatorii și îi vor învăța noțiuni de cultură generală din mai multe domenii, precum literatură, istoria muzicii clasice românești, noțiuni de dans, canto, regie, curiozități despre compozitor și informații de interes despre lumea artiștilor

Distribuție: Motanul încălțat – Ana Hegyi, Domnița – Cezara Fantu, Ionică – Dumitru Florescu, Slujitor – Daniel Onoae, Slujitor – Codrin Dănilă, Marele Dregător – Gelu Ciobotaru, Doica – Alexandra Paftală, Fata moșului – Cezara Fantu, Fata babei – Alexandra Paftală, Zâna – Ana Hegyi, Miorlăilă – Dumitru Florescu, Vulpoiul – Gelu Ciobotaru, Tatăl/Ursul – Daniel Onoae, Cuptorul – Codrin Dănilă.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: