Dulciuri la Bojdeucă

Dulciuri la Bojdeuca

Sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 10:00, la Muzeul „Ion Creangă” se va desfășura evenimentul „Dulciuri la Bojdeucă”, organizat de Camera Agricolă Județeană Iași și Muzeul Național al Literaturii Române Iași.

La eveniment vor participa producători locali care vor prezenta dulciuri, produse de patiserie, fructe, miere de albine etc. De asemenea, va avea loc o sesiune live de preparare a magiunului, la care sunt invitați participanți de orice vârstă. La final sesiunii se va gusta rezultatul.

Pentru copii au fost pregătite două concursuri de pictat dovlecei și ascuns punguțe cu mere. Pe tot parcursul manifestării vor avea loc momente artistice.

Monica Pandelea, directorul executiv al Camerei Agricole Județene Iași, a declarat: „Ne reîntâlnim la Bojdeucă sâmbăta aceasta, cu micii şi marii consumatori de produse autentice locale. Un alt prilej de bucurie şi un proiect nou împreună cu echipa Muzeului Literaturii Române. Concursurile și multe, multe surprize dulci: prăjituri, plăcinte, sucuri de fructe, magiun de prune cu gust autentic românesc, îi așteaptă pe ieşeni la evenimentul dedicat toamnei < Dulciuri la Bojdeucă>.”

Evenimentul „Dulciuri la Bojdeucă” este organizat în parteneriat cu Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” și Grădinița cu program prelungit nr.12, Iași.

INFO

Muzeul ”Ion Creanga” (Bojdeuca)

Strada Simion Bărnuţiu nr. 4, Iaşi

www.muzeulliteraturiiiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

„Cireșe la Bojdeucă” 2017

BagExpo, la Palas Mall

”Bazarul cu minunatii” – eveniment caritabil la Cafeneaua Fika

Targ pentru copii si bebelusi, la Retro Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Atelier de prins curaj @Bojdeuca lui Creanga

Intalnire cu un berar nomad @Beer Zone

Social Practice by Magnitude

Pacala si Tandala va asteapta la Bojdeuca lui Creanga

Scrie un comentariu: