”Duelul viorilor” ajunge la Iasi pe 30 septembrie

Stradivarius si Guarneri – doua viori de colectie – si cei doi artisti de talie internationala, care le mânuiesc cu maiestrie, Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, se vor duela arbitrati de pianistul Horia Mihail, în cadrul celei de-a treia editii a turneului national ”Duelul viorilor”.

Spectacolul va avea loc la Iasi luni, 30 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului National. Devenit deja un brand, obtinând notorietate si admiratori de la un an la altul, turneul “Duelul viorilor”, organizat de Radio România Cultural si Asociatia Culturala Accendo, a ajuns la a treia editie.

Doi violonisti de exceptie – Liviu Prunaru (concert maestru al uneia dintre cele mai mari orchestre din lume – Royal Concetgebouw Amsterdam) si Gabriel Croitoru (solist concertist al Orchestrelor si Corurilor Radio România), doua viori de colectie – Stradivarius si Guarneri – pianistul Horia Mihail si un repertoriu atractiv, sunt elementele reunite ce vor oferi un adevarat regal al muzicii.

Eveniment organizat în parteneriat cu Opera Nationala Româna Iasi.

BILETE

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Operei, telefon 0332.888.448, pretul unui bilet fiind de 30 lei (stal), 20 lei (balcon), 40 lei (loja). Pensionarii, studentii si elevii beneficiaza de reducere.

Mentionam ca Opera ieseana va deschide stagiunea 2013-2014 cu un spectacol inedit în aer liber, la data de  28 septembrie 2013. Mai multe detalii vor fi anuntate în curând.

UPDATE: Opera Natională Română Iasi suplimentează, la cererea publicului,  numărul de bilete la concertul Duelul viorilor de la data de 30 septembrie 2013, ora 19.00, din Sala Mare a Teatrului National Iasi.  100 de locuri vor fi special amenajate pe scenă, lângă interpreti.  Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Operei (0332 888 448)  la pretul de 50 de lei biletul.
o zi buna.

INFO

www.duelulviorilor.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: