Ducu Bertzi&Mihai Nenita LIVE @Phoenix

Phoenix Coffee Tea Spices va invita miercuri, 30 octombrie, de la ora 21.00 la un concert live cu Ducu Bertzi & Mihai Nenita.

Un punct la care sunt de acord toti cei care gustă din experienta ”Phoenix Coffee Tea Spices” este starea de spirit pozitivă, atmosfera relaxantă pe care o degajă locul si interactiunea prietenoasă cu angajatii pasionati de ceea ce fac.

Animat de muzica de calitate care te transpune imediat într-o călătorie spectaculoasă prin jazz, rock, folk sau nemuritorul blues, te asteptăm să petreci alături de noi momente inedite. Printre spirite nostalgice, autentice si cunoscători care dau locului un farmec specific, poti veni aici pentru spectacole, teatru, lansări de carte, proiectii de film, expozitii, concerte, seri de auditie etc.

”Phoenix Coffee Tea Spices” nu este doar o cafenea, este o stare de spirit, un amalgam de amintiri ale vremurilor în care pasiunea si imprevizibilul se întrepătrundeau, unde vechiul întâlneste noul si traditia se contopeste în modernism, amintind de vremurile de odinioară, în care spiritul ne era mai liber iar inimile mai pline de muzică bună si de versuri nemuritoare.

BILETE SI REZERVARI

Pretul unui bilet este de 25 lei. Pentru rezervari: rezervari.phoenix@gmail.com

INFO

Phoenix Coffee Tea&Spices

Piata Unirii nr.2 (langa BRD), 700057, Iasi,

www.facebook.com/Phoenix.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: