Ducu Bertzi, trubadurul florilor rare, se întoarce în Hunters Pub

Ducu Bertzi, trubadurul florilor rare, se întoarce în Hunters Pub afis iasiDucu Bertzi se întoarce la Iaşi. Trubadurul florilor rare concertează, vineri, 22 martie, în Hunters Pub.

Concertul va începe la ora 19:00, fiind urmat de proiecţia meciului Ungaria-România, de la 21:30. Artistul nu a uitat de sesiunea de autografe şi fotografii, de după reprezentaţie.

Din repertoriul cântăreţului nu vor lipsi piese consacrate precum: Şi de-ar fi…, M-am îndrăgostit numai de ea, Când s-o împărţit norocu, Floare de colţ. Ducu Bertzi a mai concertat în Hunters Pub în 2011 şi 2012.

DESPRE

Ducu Bertzi este un  cantautor şi folkist român. Prima înregistrare audio a fost realizată la Radiodifuziunea română, în noiembrie 1979, cu titlul Când s-o-mpărțit norocu’. Au urmat alte imprimări și aproximativ 1200 de spectacole. După o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre: Și de-ar fi; Floare de colț; M-am îndrăgostit numai de ea; Suflet fără chei; Omul pădurii.

BILETE

Biletele se găsesc la barul Hunter’s Pub, iar preţul de achiziţie este de 20 de lei.

VIDEO

INFO

www.facebook.com/pages/Hunters-Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: