Dubla lansare de carte la Teatru Fix

lansare-carte-teatru-fix

Ce poate face o carte la Teatru FiX? Același lucru pe care îl pot face două cărți la Teatru FiX: să se lanseze. Și nu oriunde, ci pe Terasă, locul potrivit pentru o întâlnire cu două frumoase autoare și cărțile lor, acompaniați de un pahar (poate două) de vin. Tei, liniște, hamace și oameni frumoși. O experiență personală într-un al doilea Acasă, unde poveștile găsesc spațiul potrivit pentru a prinde viață, împrumutând din energia locului.

Altfel spus, Herg Benet Publishers și Teatru FiX vă invită sâmbătă, 27 iunie, ora 18:00, la o dublă lansare de carte: Ana Săndulescu debutează editorial cu romanul „Anamneza”, iar Lavinia Călina prezintă publicului ieşean volumul distopic „Ultimul avanpost”.

Evenimentul va fi găzduit de Teatru FiX (Str. Cuza Vodă, nr.10). Alături de cele două autoare se vor afla scriitorii Şerban Axinte, Paul Gorban și Ioan Răducea.

Despre Ana Săndulescu: Fragmentele ei de proză au apărut în revistele literare: Tiuk!, Acolada, Lykeion, Revista Nouă, Hyperion, Absolut Cultural şi Zona Literară. Este membră a cenaclurilor „Salonul de Literatură Zero+” şi „Junimea” din Iaşi, iar în prezent locuieşte în Bucureşti unde – printre altele – scrie la al doilea roman.

Despre „Anamneza”, Dan Lungu a scris: „Pe Ana am cunoscut-o la cursul meu de scriere creativă. E o cititoare pasionată și o căutătoare îndârjită, calități pentru un scriitor de cursă lungă. Scrisul ei este o combinație puternică de sensibilitate acidă, spirit de observație și abisalitate. De aici un roman neastâmpărat, fractal, nevrotic. Recomand.

Despre Lavinia Călina: Îmbină talentul literar cu acela de fotograf/editor foto şi are o tabără impresionantă de fani adolescenți, cuceriţi de distopia „Ultimul avanpost” (volumele 1 şi 2), dar şi de romanul fantasy „Neamul corbilor”.

Despre „Ultimul avanpost” un recenzor Goodreads afirma: „Personal, mi-a plăcut mult mai mult decât seria Divergent.” iar publicaţia Radical Art puncta: „Dacă te-a atras trilogia Jocurile foamei, trebuie să citeşti Ultimul avanpost. Vei fi fascinat!

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: