Dubla lansare de carte la Retro Cafe

lansare carte-retro cafe

Pe 14 august 2015, de la ora 18:00 la Retro Cafe va avea  va avea loc o dubla lansare de carte la Iasi:”Zilele amanților”,  romanul de debut al Corinei Ozon si  “Nopţile amanţilor” tipărit la începutul acestui an. Daca sunteti curiosi, veniti la Retro Cafe!

„Zilele amanților” este romanul de debut al Corinei Ozon, o carte care a devenit rapid un must read pe reţelele de socializare, și nu numai.

O lectură care curge uşor, cu un limbaj direct şi frust, perfect adaptat subiectului.Corina vorbeşte cu umor şi amar, fără ocolişuri, despre situaţii de viaţă verosimile, desprinse din cotidian. Amanţii putem fi oricare dintre noi” (Petronela Rotar).

A urmat volumul „Nopţile amanţilor”, tipărit la începutul anului, cu care autoarea a plecat într-un turneu. După mai multe orașe din Transilvania și Banat, Corina Ozon a ajuns la Buzău, la Vama Veche, iar acum sosește la Iași. Un bun prilej pentru fanii moldoveni de a se întâlni cu autoarea celor două romane de succes.

Vor putea fi achiziționate cărți cu autograf, iar Corina Ozon va răspunde întrebărilor publicului.

Corina Ozon este timişoreancă şi absolventă a Programului MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010, în prezent locuiește în București. A lucrat 12 ani în presă, dintre care 10 ani de televiziune, în presa de investigații. În prezent, este șef PR&Comunicare la CN Imprimeria Naționala SA.

INFO

Retro Cafe

Lascar Catargi 50, Iasi, Romania

Program: luni – duminică / 10:00 – 22:00

Telefon: 0732 134 341

www.facebook.com/Retro Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: