Dubla lansare de carte La Muzeul Unirii

AFIS-9-MAI-2015

Sunteti invitati sâmbătă, 9 mai 2015, ora 11, la Muzeul Unirii Iaşi – Sala Dublei Alegeri, să participaţi la o dublă lansare de carte: “99 de gânduri”, autor Maria Simion, prezintă Emilian Marcu  şi “Simfonia iubirii”, autor Catrinel Lenga, prezintă Mihai Batog Bujeniţă.

Membrii trupei de teatru “Thalienii” vor lectura poeme din volumele lansate, iar soprana Mihaela Grăjdeanu, acompaniată la pian de Traian Hudumeac ne va încânta cu un moment muzical de excepţie. Evenimentul va fi moderat de Rodica Rodean, preşedinta Asociaţiei Universul Prieteniei Iaşi.

Pentru Maria Simion, fiecare gest sau stare, fiecare emoție, mai mică sau mai mare, pe care o trăiește, se constituie într-o suită de gânduri poetice, gânduri  pe care le adună, cu multă migală reușind să realizeze o carte de poeme intitulată: 99 de gânduri. (Emilian Marcu)

Toate aceste trăiri  fac ca Simfonia iubirii să nu fie un debut târziu ci mai degrabă o antologie personală a lui Catrinel Lenga , o radiografie a propriei vieți, scrisă cu foarte multă sinceritate și care reușește, nu de puține ori,  să transmită emoție și o stare de bine cititorului. (Dan Herciu)

INFO

Muzeul Unirii

Str. Al. Lapusneanu nr. 14,

Program vizitare: marti – duminica 10.00-17.00

www.palatulculturii.ro/muzeuunirii

www.facebook.com/MuzeulUnirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: