Dubla lansare de album: Spasme si cu Rappa Muffin

Dubla lansare de album Rappa Muffin si Spasme va avea loc sambata, pe data de 31 mai. Începând cu ora 20.00, pe scena special amenajată în incinta parcului Casei Pogor, ritmurile melodice si jocurile de cuvinte vor prinde viată într-o atmosferă ce promite alinarea sufletului si a mintii. Seara va fi completata de invitatii: Un om de pe strada, Vlood & Gras, Clever & Socez.

Muzica bună revine în prin plan cu dubla lansare ”SPASME SI CU RAPPA MUFFIN formulă fatală” unde mesajul atent critic al MC-ilor de la SPASME se combină cu ritmurile melodice de jazz, reggae si ska ale formatiei RAPPA MUFFIN, pentru deliciul urechii si dansul spiritului.

Spasme este despre umor si libertate, despre ce se întâmplă în jurul nostru, în forma jocurilor inteligente de cuvinte si rime alese. De la old-school la new-school rimele date de SmallBoy, Pulsar, Scurt si Nixon, beat-urile melodice si accentuate, aranjate de Socez si combinate cu scartchuri pe vinil vor lăsa energia liberă la interpretare.

Ca unul dintre cele mai promitătoare materiale apărute în sfera rap, în 2014 , albumul celor de la SPASME, ”De la 3 la 4” este un mix potrivit de energie brută si ecuatie artistică, ce caracterizează atât de bine aceste noi decenii.

Deleanu & Socez sunt cei mai de treabă cunoscători ai muzicii bune mixate cu calitate. Acestia vă vor întretine spiritul tânăr si mintea liberă. Cu ani de experientă, în colaborări cu numerosi artisti rap si un vast repertoriu muzical, seturile celor doi artisti sunt unice si spontane, în care bass-ul si trip-hop-ul se combină cu rap-ul anilor ’90 pentru o experientă incredibilă.

RAPPA MUFFIN este muzica reală, vibratia pozitivă si trăirea artistilor ce o alcătuiesc. Urmând stilul big-band al formatiilor de jazz din anii ’60, ritmul înrădăcinat de reggae si energia ska, combinate cu mesajul pur, necodificat al MC-ilor cu care colaborează, îi fac unici în sfera muzicală românească. După motto-ul ”Toti suntem unici si totodată la fel” formatia ne invită să descoperim împreună unde ne poate purta muzica.

Rappa Muffin însemnă expansiune artistică si libertate de exprimare, înseamnă mesaj si încredere în faptul că lucrurile se pot schimba, că pacea si libertatea sunt un viitor iminent si că suntem o generattie căreia îi pasă, o generatie care spune lucrurilor pe nume si nu se comformează, înseamnă acceptarea diferitelor caractere umane si împletrirea diverselor stiluri muzicale pentru a dezvolta un nou pattern melodic si totodată puternic si iesit din comun.

În cadrul lansării primului lor album, ”Laleaua Neagră”, alături de formatie, ne vor mai bucura sufletele pline de muzică, invitati precum Matei si MC precum Vax, Dakar, Nixon si Pulsar.

INFO

www.facebook.com/RappaMuffin

www.facebook.com/SPASME77

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: