Dubla 4 : Uman Iasi 8th Anniversary

În acest week-end, magazinul U MAN aniversează cei opt ani de prezență în Iași, la Iulius Mall, și organizează două petreceri la care îi așteaptă pe clienți și nu numai.

Vineri și sâmbătă, 31 martie și 1 aprilie 2017, U MAN a pregătit o serie de evenimente care să îi acompanieze la cumpărături pe clienții magazinului din Iulius Mall, dar și petreceri în cort, cu nume cunoscute din domeniul muzicii electronice.

Vineri, de la ora 18.00, sesiunile de shopping în magazinul U MAN, situat la etajul 2 al Iulius Mall, se vor realiza pe ritmurile antrenante ale SPZ și Matasar. În aceeași zi, de la ora 22.00, în cortul amenajat în parcarea Iulius Mall, va fi organizată o petrecere, unde invitați speciali vor fi Argatu’, Kaze Sound System, Enka/Alien și DJ Kamal/SKINY. Pentru petrecerea de vineri seară prețul biletelor este de 20 de lei, dacă sunt cumpărate în avans, și 30 de lei, în seara evenimentului.

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 16.00, cei prezenți în magazin vor fi acompaniați de muzica Steve, Spiratos și Dante, iar de la ora 22.00, petrecerea din cort îi va avea ca invitați pe Kozo, Miss I și CIPA. Prețul biletelor de intrare pentru cea de-a doua seară este de 25 de lei, dacă sunt achiziționate înainte, sau 35 de lei, la intrare.

Magazinul U MAN din Iulius Mall Iași este locul de referință pentru tinerii urbani, în căutare de echipament pentru skateboarding sau vestimentație pentru stradă.

PROGRAM

31 martie 2017

 • 18:00 – Uman Shop (Iulius Mall)
  SPZ;
  MATASAR.
 • 22:00 – Cort (parcare Iulius Mall)
  Argatu’ (DJ SET);
  Kaze Sound System;
  Enka / Alien;
  DJ Kamal / SKINY.

1 aprilie 2017

 • 16:00 – Uman Shop (Iulius Mall)
  STEVE;
  SPIRATOS;
  DANTE.
 • 22:00 – Cort (parcare Iulius Mall)
  Kozo;
  Miss I;
  CIPA.

BILETE

PRIMA ZI: Bilete in avans – 20 LEI (in numar limitat). In seara evenimentului – 30 LEI.  A DOUA ZI: Bilete in avans – 25 LEI (in numar limitat). In seara evenimentului – 35 LEI.

Accesul interzis persoanelor sub 18 ani. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

INFO

UMAN Iasi

www.facebook.com/uman.iasi

PE ACEEASI TEMA:

Under my #umbrella @Legend

Rave on the Rooftop w/ ANNA @Palas Iasi

Petrecere in gradina Anturaj

Tropical vibes @Skin Social Summer Edition

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Breaking News” va avea avanpremieră și premieră de Gală la Iași.

#ABUZ si MÂINE PLEC ACASĂ @Teatru FiX

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

Piese semnate Abba, Queen sau Deep Purple vor rasuna in Gradina Palas, in interpretarea Filarmonici din Iasi

Scrie un comentariu: