Dub City #1 @Broadway Cafe&Lounge

dub city-broadway

Prima editie Dub City va avea loc in Broadway Cafe&Lounge pe data de 8 Aprilie 2016,  incepand cu ora 21:00 si va propune patru nume, unele mai cunoscute, altele mai putin dar care au in comun dragostea pentru muzica.

LINE UP

DM: Si-a inceput activitatea ca dj in vara anului 2014. Genurile abordate de acesta sunt riddim si future house. Pana in momentul de fata acesta a impartit scena cu mai multi artisti romani, apogeul fiind colaborarea sa cu Gojira şi Planet H. De asemenea, acesta este unul din cei 2 fondatori a proiectului Moonlight, proiect ce consta in momentul de fata in petrecerile Blast Off .

Padu: Si-a inceput activitatea ca DJ la inceputul anului 2014, initial mixand dubstep. Din dorinta de a experimenta si altceva, a trecut la drum and bass, in cea mai mare parte latura liquid. El a impartit scena cu nume precum Gojira si Planet H, Argatu, DJ Sauce si are suportul celor de la Chase the Sun Events.

Matskey: Razvan Matlinsche aka Matskey, un artist local cu varsta de 17 ani, cunoaste lumea muzicii de cand era mic. Traieste in lumea muzicii de cand avea 7 ani. Totul a inceput de la un DJ Contest unde a trecut mai departe de preselectii, acesta a mai pus muzica la petreceri cu renume cum ar fi : Burn it on 1 si 2, Rap and base, Blast Off 2 si multe altele.

Habbib: Este un nume nou de DJ pe plan local,dar are o gramada de lucruri de aratat si demonstrat. Debutul sau de DJ a fost unul pozitiv la Blast off 2, iar acolo a degajat un good vibe.

REZERVARE

Bilet: 10 lei! R.S.V.P: 0736.618.444

INFO

Broadway Cafe&Lounge

Str. I. C. Bratianu 20-22 / cladirea Moldoconstruct

www.facebook.com/broadwayro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: