Dub City #1 @Broadway Cafe&Lounge

dub city-broadway

Prima editie Dub City va avea loc in Broadway Cafe&Lounge pe data de 8 Aprilie 2016,  incepand cu ora 21:00 si va propune patru nume, unele mai cunoscute, altele mai putin dar care au in comun dragostea pentru muzica.

LINE UP

DM: Si-a inceput activitatea ca dj in vara anului 2014. Genurile abordate de acesta sunt riddim si future house. Pana in momentul de fata acesta a impartit scena cu mai multi artisti romani, apogeul fiind colaborarea sa cu Gojira şi Planet H. De asemenea, acesta este unul din cei 2 fondatori a proiectului Moonlight, proiect ce consta in momentul de fata in petrecerile Blast Off .

Padu: Si-a inceput activitatea ca DJ la inceputul anului 2014, initial mixand dubstep. Din dorinta de a experimenta si altceva, a trecut la drum and bass, in cea mai mare parte latura liquid. El a impartit scena cu nume precum Gojira si Planet H, Argatu, DJ Sauce si are suportul celor de la Chase the Sun Events.

Matskey: Razvan Matlinsche aka Matskey, un artist local cu varsta de 17 ani, cunoaste lumea muzicii de cand era mic. Traieste in lumea muzicii de cand avea 7 ani. Totul a inceput de la un DJ Contest unde a trecut mai departe de preselectii, acesta a mai pus muzica la petreceri cu renume cum ar fi : Burn it on 1 si 2, Rap and base, Blast Off 2 si multe altele.

Habbib: Este un nume nou de DJ pe plan local,dar are o gramada de lucruri de aratat si demonstrat. Debutul sau de DJ a fost unul pozitiv la Blast off 2, iar acolo a degajat un good vibe.

REZERVARE

Bilet: 10 lei! R.S.V.P: 0736.618.444

INFO

Broadway Cafe&Lounge

Str. I. C. Bratianu 20-22 / cladirea Moldoconstruct

www.facebook.com/broadwayro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: