Drumuri prin memorie: „Pe urmele lui Eminescu la Viena”

Afis Drumuri prin memorie Eminescu

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” invită publicul la o nouă călătorie din Drumuri prin memorie, vineri, 15 ianuarie 2016, începând cu ora 10.00, la Secția de Artă și Colecții Speciale. Tema „Pe urmele lui Eminescu la Viena” este dată de celebrarea a 166 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

Alături de călătoarea Eugenia Stan, veti reface drumurile Luceafărului poeziei românești în capitala Austriei. De asemenea, veti putea admira expoziția de lucrări plastice în acuarelă inspirate de opera marelui poet realizate de Lenuș Coviţă, studentă a Facultății de Arte vizuale şi design de la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi.

Întâlnirea va fi completată de un scurt recital de poezie eminesciană susținut de Grupul de senioare „Șogorițele”. Vor fi alături de voi membri de la Asociația „AFECT”, de la Asociația „Ciurbeștenii” și seniori de la Căminul de Bătrâni „Sf. Împărați Constantin şi Elena” Iași.

Drumuri prin memorie se desfășoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”, care își propune prin întâlniri periodice să ofere un cadru prielnic discuțiilor despre călătorii, artă, muzică, descoperirea modalităților în care fiecare țară își relevă specificul cultural, concomitent cu prezentarea ofertei de carte a bibliotecii.

Vineri, 15 ianuarie 2016, începând cu ora 10.00, la Secția de Artă și Colecții Speciale a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10. Participarea este gratuită.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mailprograme@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: