Drums&Electronica One Man Band – SEBASTIAN ARNOLD

Centrul Cultural German Iasi va invita la un concert inedit de drums&electronica cu Sebastian Arnold, The Mad Scientist Drummer, din Germania. Concertul va avea loc joi, 17 mai, incepand cu orele 20:00 in Club Phoenix.

Sebastian Arnold este un one-man-band ce canta simultan la tobe si sintetizator. El reuseste sa creeze un mix dansabil de jazz, muzica electronica, post-rock si indietronica folosindu-se de setul lui de tobe pentru a interactiona direct cu echipamentul electronic. Isi construieste structura melodiilor folosind bucle muzicale si secvente declansate de sintetizator, fiind capabil sa improvizeze exact ca un cantaret de jazz. Sound-ul electro relaxat, imbinat cu beat-urile groovy ale unei tobe acustice, fac din concertele lui Sebastian Arnold un show absolut necesar de vazut si de ascultat de catre toti iubitorii club-sound-ului ingrijit si ai percutiei.

Multe idei care provin din proiectele si colaborarile in muzica, arta si tehnologia informatiei ale lui Arnold, si-au gasit locul in spectacolele lui solo inca din 2008. A lansat mai multe CD-uri la propria lui casa de discuri, beeah-music, printre care si doua albume solo “mad scientist drummer” si “Attempt to change a running system e.p.” , apare in diverse compilatii si pe coloana sonora a numeroase filme internationale. Sebastian Arnold merge in mod frecvent in turneu in cluburile din Germania si Europa si pe perioada verii isi prezinta muzica la mai multe festivaluri de gen.

www.sebastian-arnold.net

Pentru rezervari: rezervari.phoenix@gmail.com, 0757/197.274

Intrarea este libera.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: