DRIVE-IN Stand Up Comedy la Iasi

Dan Badea, Cosmin Natanticu, Bogdan Mălăele și Varză te invită la primul show de DRIVE-IN Stand Up Comedy din orașul tău. Show-ul face parte din turneul național DRIVE IN STAND UP COMEDY TOUR fiind primul turneu de acest gen din Romania.

Evenimentul va avea loc vineri, 10 iulie 2020 la Era Shopping Park Iași. Accesul se face de la ora 21:30, iar spectacolul va incepe la ora 22:00. Evenimentul va si susținut LIVE pe scena din parcare și transmis pe 3 ecrane LED de mari dimensiuni, cu sistem de sonorizare extern + sistem emisie FM (la fața locului se va furniza frecvența pe care show-ul va putea fi ascultat prin radio, în propriul vehicul).

BILETE

Biletele au următoarele prețuri: VIP / automobil: 160 lei; Acces general / automobil: 120 lei. Biletele pot fi achiziționate online, pe iabilet.ro și din magazinele Flanco.  Fiecare bilet achiziționat asigură accesul unei mașini (maxim 3 persoane).

Organizator: PinPoint Concept Parteneri: Radio Europa FM, Era Shopping Park, Info IASI, La IASI, Ziarul Buna Dimineata Iasi

👉 IMPORTANT:

În cadrul evenimentului NU se vor comercializa alimente și băuturi, dar fiecare participant este liber să-și aducă propriile produse. Fumatul în interiorul autovehiculului este permis, dar nu îl încurajăm. Intrarea si ieșirea se vor realiza prin 2 puncte ale parcării. La intrare, biletele vor fi scanate prin geam de către personalul echipat complet cu vizieră, mănuși, mască, dezinfectant și vestă reflectorizantă Coborârea din autovehicul este strict interzisă în cadrul evenimentului, excepție făcând accesul individual la toaletele ecologice, echipate complet cu săpun și dezinfectant. Sunt acceptate doar mașinile de tip berlină (exclus dube, microbuze etc.) Mașinile decapotabile NU vor fi acceptate decât în poziția acoperită a habitaclului.  În timpul spectacolului, mașinile vor avea luminile închise (maxim pozițiile), iar iluminatul parcării va fi oprit. Claxonatul și flash-urile sunt INTERZISE.

*Bine de știut! În cazul în care se vor suspenda restricțiile legate de evenimentele în aer liber, show-ul se va ține cu locuri pe scaune ca să răsune mai bine râsetele.

INFO

www.facebook.com/PINPOINTCONCEPT

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: