Drive-in cinema la Iași | The Purge. Noaptea judecății

 

Cum ar fi dacă o noapte pe an ai avea voie să ucizi fără să fii pedepsit, 12 ore în care nici poliția și nici salvarea nu ar funcționa, și totul pentru ca în restul anului să trăiești liniștit, fără teama că ai putea fi atacat? Cum ar fi să ai o noapte pe an în care să poți dezlănțui fiara din tine asupra celui pe care îl urăști, dar pe care nu ai voie să-l atingi în restul anului? Ethan Hawke într-un thriller tulburător.

Într-o Americă devastată de crime și cu închisori sufocate de infractori, guvernul decide ca, o dată pe an, să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfășura fără să fie pedepsită. Poliția nu va putea fi chemată. Spitalele își vor suspenda activitatea. E o noapte în care cetățenii își vor regla diferendele fără să le fie teamă că vor fi pedepsiți. Într-o asemenea noapte copleșită de violență, o familie e nevoită să suporte consecințele deciziei de a lăsa să intre în casa lor un străin vânat ca să fie omorât.

Când un străin pătrunde pe proprietatea bine împrejmuită a lui James Sandin (Ethan Hawke) în noaptea Purificării, se declanșează o serie de evenimente care amenință să-i devasteze familia. Acum depinde numai de James, de soția lui, Mary (Lena Headey), și de copiii lui să treacă noaptea fără să se transforme în monștrii de care încercaseră până acum să se ascundă.

Regizat de James DeMonaco (scenarist la filmele Assault on Precinct 13 și The Negotiator), The Purge e produs de Jason Blum, de la compania Blumhouse (Paranormal Activity, Insidious, Sinister), precum și de Michael Bay, Brad Fuller și Andrew Form (The Amityville Horror, The Texas Chainsaw Massacre), de la compania Platinum Dunes, și de Sébastien Kurt Lemercier (Assault on Precinct 13).

BILETE

Accesul se face pe bază de bilet, care, pentru a respecta măsurile de siguranță, poate fi achizițiat exclusiv online, pe myticket.ro. Tot pentru menținerea distanțării fizice, în fiecare autoturism pot fi maximum trei persoane. Nu vor lipsi nici gustările, popcornul și băuturile răcoritoare, care vor fi livrate direct în mașină. Accesul în spațiul destinat pentru eveniment se va face cu 30 de minute înainte de începerea proiecției. La intrare vor fi prezentate biletele primite în format electronic pentru a fi scanat codul QR. Pret bilet: 75 lei

INFO

Gama Visual Events

www.facebook.com/GamaVisualEvents

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: