Dreamhack București 2014

Cel mai mare turneu de sport electronic din Romania va avea loc la Sala Polivalenta intre 26 si 27 aprilie.

DREAMHACK BUCURESTI – CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DE SPORT ELECTRONIC DIN ROMANIA, SE INTOARCE LA SALA POLIVALENTA DIN CAPITALA, PENTRU AL DOILEA AN CONSECUTIV. TIMP DE DOUA ZILE, INTRE 26 SI 27 APRILIE, BUCURESTIUL VA FI KILOMETRUL 0 AL GAMINGULUI, ATAT PENTRU UNII DINTRE CEI MAI CUNOSCUTI JUCATORI PROFESIONISTI DIN INTREAGA LUME, CAT PENTRU PASIONATII DE SPORT ELECTRONIC DIN ROMANIA.

Evenimentul organizat de ComputerGames.ro pune anual Romania pe harta mondiala a sportului electronic. Cu toate ca la prima vedere poate parea o simpla joaca pe calculator, sportul electronic a castigat din ce in ce mai mult teren in ultimul timp, iar tara noastra a devenit cu adevarat reprezentativa pentru acest sport.

DreamHack inseamna jocuri, Internet de mare viteza, sport electronic, turnee internationale, competitii dedicate spectatorilor, tombole si concursuri, costume tematice (cosplay), tehnologii de ultima generatie, comunicare si divertisment digital, toate intr-un festival hipnotizant ce le ofera vizitatorilor o experienta unica in lume.

Organizat incepand cu 2012, DreamHack Bucuresti aduce in Romania cei mai buni jucatori profesionisti din intreaga lume, in turnee unde fanii pot sa-i urmareasca in actiune, pe scena sau chiar in zona de turneu. La randul lor, jucatorii si echipele din Romania au posibilitatea sa-si masoare fortele impotriva unor adversari de talie mondiala si sa demonstreze ca sportul electronic este un fenomen ce nu trebuie ignorat.

DreamHack Bucuresti 2014 va include turnee pentru cele mai in voga jocuri video ale momentului, fie ele pe PC sau pe consola.

Pasionatii de Dota 2 nu vor duce lipsa de activitate intre 26 si 27 aprilie. Evenimentul va gazdui un turneu international de Dota 2 pe echipe (DreamHack Bucuresti 2014 Invitational) si confruntari 1 vs. 1 dedicate spectatorilor.

Fanii League of Legends (LoL) vor putea asista la a doua editie a Cupei Liceelor, unde cele mai bune patru echipe din Romania vor lupta pentru premiile puse in joc.

ÎNSCRIERI

La fel ca in editia precedenta, calificarile pentru participarile in playoff vor fi organizate online, mai multe informatii despre inscrieri si desfasurarea meciurilor se gasesc pe www.dreamhack.ro.

De asemenea, pasionatii de League of Legends se vor putea inscrie la randul lor in confruntari 1 vs. 1 dedicate spectatorilor.

La DreamHack Bucuresti 2014 se vor mai desfasura turnee de FIFA 14, Hearthstone si Super Street Fighter IV, iar spectatorii vor avea sansa sa-i vada in actiune pe cei mai buni jucatori de StarCraft II din lume, in cadrul DreamHack Open. intregul eveniment va fi transmis atat online, cat si pe TV.

ZONA HIGH-TECH

In zona High-Tech, vizitatorii vor putea testa cele mai noi tehnologii: SteamBox, prototipul Steam Controller, dar si gadget-uri si console de ultima generatie.

Indiferent daca participi la competitiile si tombolele dedicate spectatorilor, testezi gadgeturi de ultima generatie in zona High-Tech, te bucuri de produsele exclusive puse la dispozitie de Secret Shop sau traiesti la intensitate maxima meciurile din turneele de eSport – dotate cu premii de zeci de mii de dolari, DreamHack Bucuresti 2014 are ceva de oferit pentru toata lumea.

BILETE

Biletele pentru cel mai mare eveniment de gaming din Romania, DreamHack Bucuresti 2014, s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate online prin intermediul ComputerGames Shop.

Preturile biletelor variaza intre 34,99 si 299 lei.

INFO

www.facebook.com/DreamHack.ro

dreamhack.ro/2014

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: