DreamHack Bucharest 2015

dhc-b-2015

În perioada 24 – 26 aprilie, DreamHack revine în Sala Polivalentă din Capitală pentru o nouă ediție a celui mai important festival de sport electronic din România. Timp de 3 zile, Bucureștiul va fi punctul de întâlnire pentru cei mai buni jucători profesioniști din lume, alături de pasionații de sporturi electronice și nu numai.

DreamHack Bucharest 2015 aduce și în acest an cele mai îndrăgite jocuri: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Leagends, HearthStone, Minecraft sau cele pentru console.

Fie că sunt jucători profesioniști sau amatori, toți știu că DreamHack Bucharest înseamnă mult mai mult decât competiții internaționale de jocuri video, astfel că și în acest an publicul trebuie să se aștepte la o serie de evenimente conexe de tip Cosplay Legends, DreamHack Arena, Cupa Liceelor, DreamHack Arcade, dar și zone speciale de BYOC (Bring your own computer), expoziții cu cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii, dar mai ales divertisment digital, tombole și multe surprize.

Turneul este transmis în mai multe limbi, prin intermediul canalelor TV și al platformelor de streaming online. Cei care doresc să urmărească evenimentele la faţa locului o pot face prin intermediul zonelor special amenajate pentru spectatori.

Organizat de ComputerGames.ro, DreamHack Bucharest a înregistrat în fiecare an noi recorduri de participanți și audiență. La ediția din primăvară au participat 20.000 de pasionați ai jocurilor video, iar la cea din toamnă numărul participanților a depășit 25.000.

DreamHack deține recordul mondial Guinness la categoria Cel mai mare festival digital din lume, în 2013 au fost 17.403 de sisteme conectate la DreamHack Winter din Suedia. Inițiat de gamerii suedezi, festivalul s-a extins rapid în mai multe țări din Europa, inclusiv România.

DreamHack Bucharest a devenit rapid, în doar 4 ani, cel mai cunoscut festival din întreaga lume, desfășurat în afara Suediei. Ediția din toamna 2014 de la București, a adunat mai multe recorduri naționale în domeniul LAN Party, printre care se numără: 10 Gbps bandă, 4,3 TB trafic total, 50 de kilometri de cabluri de rețea, 32 de kilometri de cabluri video si audio, 120.000 de dolari premii, 40 de ore de activități, 1.600 de echipamente conectate simultan la WiFi și nu mai puțin de 2,2 milioane de spectatori online.

DreamHack Bucharest este susținut de Nescafe 3in1: „NESCAFÉ 3in1 îi susține pe cei pasionați de jocurile video, care văd în ele mai mult decât o simplă distracție, respectiv strategia și creativitatea de care un jucător trebuie să țină cont. Nivelul următor al jocului începe acum cu gustul intens NESCAFÉ 3in1”, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Manager Beverages, Nestle România.

În 2015, Computergames.ro va organiza pentru prima dată ediția de toamnă DreamHack în afara Capitalei. Între 30 octombrie -1 noiembrie 2015, DreamHack se va desfășura în Cluj, orașul decretat Capitala Europeană a Tinerului în 2015.

BILETE

Nu ai posibilitatea să cumperi bilete pentru DreamHack Bucharest 2015 online? Ai la dispoziție și rețelele bilete.ro și MyTicket.ro. Biletele se pot cumpăra din magazinele Germanos și Inmedio semnalizate “Аici bilete.ro” și în magazinele Diverta, librăria Mihai Eminescu și Magazinul Muzica.

INFO

Web: dreamhack.ro/bucharest-2015

FB: www.facebook.com/DreamHack.ro

Twitter: twitter.com/DHBucharest

YouTube: www.youtube.com/user/PGLeSport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: