Drapelul Romaniei, proiectat pe Palatul Culturii, pe 1 decembrie, la Palas

Ziua Romaniei-palas

De 1 decembrie, ansamblul Palas îi invită pe ieşeni să sărbătorească împreună Ziua Naţională a României. Aici vor avea parte de spectacole de muzică folclorică, reprezentaţii de dans, un târg cu produse 100% româneşti şi de alte surprize.

De sâmbătă, 28 noiembrie, şi până marţi, 1 decembrie 2015 inclusiv, Atriumul Palas Mall găzduieşte Târgul 100% Românesc. Publicul va descoperi o expoziţie cu vânzare, oferită de branduri autohtone, producători tradiţionali şi meşteri populari. Vizitatorii vor putea alege, de la cei peste 40 de expozanţi, obiecte de artizanat din lemn şi ceramică, ţesături, podoabe populare, decoraţiuni handmade şi alte suveniruri. Cei doritori vor găsi şi articole din alte zone ale ţării, la eveniment fiind prezenţi şi membrii asociaţiei „Produs de Cluj”. Dacia va fi un alt participant la târg, care va veni cu cele mai noi modele auto.

Pe 1 decembrie, de la ora 14.00, Palas îi invită pe români în Atrium, la un spectacol muzical dedicat lor, oferit de Corul „Lia Ciocârlia” şi Ansamblul „Flori de Primăvară” al Şcolii Populare de Arte Iaşi. Un alt moment care va reintrepreta într-o manieră modernă şi originală folclorul şi dansul popular este cel oferit de „căluşarii electronici”.

De la ora 18.30, momentele festive se mută în parcul Palas. Aici, publicul va fi invitat să admire drapelul României proiectat pe faţada Palatului Culturii. Clădirea simbol a Iaşului va fi „îmbrăcată” în roşu, galben şi albastru, pe o suprafaţă impresionantă, de 108 metri lăţime şi 25 de metri înălţime.

Tot aici, va fi punctul final al retragerii cu torţe, la care participă militarii Brigăzii  15 Mecanizate, iar în foişor va avea loc un concert al fanfarei militare. De asemenea, un drapel gigant va fi arborat pe cea mai înaltă clădire din ansamblu. Aceste evenimente sunt organizate de Primăria Municipiului Iaşi.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

LightUP Festival 2017 va avea loc la sfarsitul lunii octombrie

MusicForKids International Festival 2017

Au inceput inscrierile pentru „LIGHTUP FESTIVAL”, editia a II-a

Magazinul iSTYLE – Apple Premium Reseller se deschide la Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: