„Dragostea trece prin Veneţia” la Iulius Mall

Iulius Mall

Eşti îndrăgostit şi pasionat de shopping? Vino la IULIUS MALL IAŞI până pe 14 februarie 2016 inclusiv, cumpără cadoul pentru jumătatea ta şi poţi câştiga o excursie, împreună cu persoana dragă, într-unul dintre cele mai romantice oraşe din lume.

„Dragostea trece prin Veneţia”, aceasta este campania pregătită de IULIUS MALL IAŞI cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Astfel, în perioada 11 – 14 februarie 2016, clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei de la mall sunt invitaţi să participe la tombola iubirii. Duminică, de Valentine’s Day, un amorez cu mult noroc va fi desemnat, prin tragere la sorţi, marele câştigător al excursiei pentru două persoane în faimosul oraş italian.

În plus, pentru a-i ajuta să își surprindă perechea cu un cadou, în fiecare zi, IULIUS MALL le oferă primilor 100 de participanți premii de savurat în doi: bilete la film, invitaţii la cafea, seturi de pahare de vin şi răcoritoare.

Sâmbătă și duminică, pe 13 și 14 februarie, între orele 12.00 – 22.00, clienții care vor să rămână cu o amintire amuzantă de Ziua Îndrăgostiților se pot fotografia în spațiul special amenajat în piaţeta Zara. Imaginile le vor putea descărca de pe pagina de Facebook IULIUS MALL IAŞI sau pot opta să plece acasă cu un magnet imprimat cu fotografia lor.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: