Dragostea in prim-plan la Editura Adenium, 10-24 februarie

Editura Adenium aduce dragostea in prim-plan in perioada 10-24 februarie si lanseaza provocarea la iubit si indemnul la citit sub sloganul „Citeste-o! Citeste-l!”, care insoteste pachetele noastre de sarbatoare.

Dorinta noastra este ca orice indragostit sa ii poata oferi persoanei iubite un dar pretios, o lectura de calitate, antrenanta si plina de miez. Ne rasfatam cititorii cu preturi promotionale si cu o selectie rafinata de carti.

Pachetul Cu dragoste pentru EA va putea fi cumparat la un pret de 39 de lei (fata de pretul intreg de 74 de lei) si va contine trei titluri special alese pentru ca domnii sa le poata oferi un cadou deosebit doamnelor si domnisoarelor.

  • Destin incarcerat (Gheorghe Virtosu) prezinta povestea captivanta a unui tanar om de afaceri care danseaza un tango periculos cu destinul. Lumea se lasa cucerita, pas cu pas, de succesul si forta sa, iar viata pare sa-i ofere totul pe tava. Pana intr-o zi. Realitatea imediata poate incatusa tot ceea ce ne apartine, dar nu si ceea ce suntem.
  • Varza (Beatris Serediuc) este unul dintre cele doua romane castigatoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium in anul 2013, sectiunea Proza, devenit in scurt timp bestseller. Un roman psihedelic, captivant, despre iubire si lipsa ei, despre identitatea pierduta, cautata si regasita.
  • Submarinul karmei (Paul Gorban): „E minunat ca se mai gasesc suflete atat de increzatoare in personificare si metafora, capabile sa dialogheze cu Poezia ca si cum aceasta ar fi o mamzela delicata si sturlubatica, totdeodata” (Felix Nicolau).

Pachetul Cu dragoste pentru EL va putea fi cumparat la un pret de 39 de lei (fata de pretul intreg de 85 de lei) si va contine trei titluri selectate cu grija, pentru ca doamnele si domnisoarele sa le poata oferi un cadou cu staif domnilor.

  • Laptele negru al mamei (Cosmin Leucuta) este unul dintre cele doua romane castigatoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium in anul 2013, sectiunea Proza. A devenit in scurt timp bestseller, iar autorul este nominalizat la Premiile ARQ.
  • Damele din palarie (InimaRea) ofera o incursiune intr-o lume a secretelor si spionajului. Un roman savuros, din perspectiva unui fost sef al Serviciului de Informatii Externe.
  • Un taur in vitrina de piatra (Liviu Antonesei) propune o scufundare plina de pasiune in lumea captusita cu oglinzi paralele a iubirii si a erotismului duse la paroxism.

Sustin dragostea de carte partenerii nostri de la Hyperliteratura si Ceasca de Cultura. Pachetele sunt disponibile in librarii si pot fi comandate de pe www.adenium.ro.

INFO

www.adenium.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: