Dragoste pe… G.P.S. @ Ateneul Tatarasi

Dragoste-pe-GPS-20-nov

Ateneul Tătărași informează publicul și colaboratorii că, din cauza noilor acte normative ce reglementează activitatea de P.S.I., activitatea instituției se suspendă. În perioada următoare, la sediul Ateneului Tătărași vor avea loc lucrări de revizie și completare a sistemului de prevenire a incendiilor.

Astfel, se amână spectacolele de teatru: „1+1=3”, regie Andrei Ciobanu, programat pe 13 noiembrie 2015, „Fata fără zestre” de Alexandr Nicolaevici Ostrovski, regie Radu Ghilaș  programat pe 15 noiembrie 2015, „Dragoste pe… G.P.S.”, regie Andrei Ciobanu programat pe 20 noiembrie 2015 și „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, regie Andrei Ciobanu programat pe 21 noiembrie 2015. Biletele achiziționate deja pot fi păstrate pentru următoarele reprezentații sau spectatorii pot intra în posesia contravalorii acestora la sediul instituției noastre de luni pana vineri în intervalul orar 9.00 -16.00.

Cursurile pentru copii și tineret vor fi recuperate ulterior, programul fiind stabilit împreună cu părinții și profesorii.

Ateneul Tătărași invită publicul la comedia „Dragoste pe… G.P.S.” în regia lui Andrei CIOBANU. Piesa de teatru „Dragoste pe GPS” face parte din Trilogia Dragostei alături de SuperExtraMega comedia „Căsătorie în…2” și „1=1=3”.

  •  Vineri, 20 noiembrie 2015, ora 19:00 – sala mica, Ateneul Tatarasi

Reprezentația durează o oră și se va desfășura în sala mică de spectacole. Distribuție: Ana Hegyi, Andrei Ciobanu, Eduard Onu.

Primul spectacol a fost creat special pentru spații de teatru neconventional și a avut succes, poate chiar mai mult decât mă așteptam. Frosinel și Petronela chiar au avut succes, pentru că au fost pe gustul oamenilor; toți se regăsesc în cei doi, chiar dacă nu o recunosc, toți au probleme de cuplu. Al doilea spectacol a venit simplu, toată lumea spunea că ar vrea să îi mai vadă pe cei doi. Și așa, am făcut partea a II-a. Acum urmează, în sfârșit, partea a III-a în care Frosinel și Petronela fac ce au făcut și până acum: își continuă viața în 2, plină de peripeții, la o altă etapă: acțiunea se petrece după 20 de ani de la finalul părții a II-a. Și cum vremurile s-au schimbat, ei au acum de înfruntat nu doar problemele specifice de cuplu, ci și dificultățle care vin în același timp cu viața modernă. În plus, copilul lor a crescut, e major, și acesta reprezintă o dificultate în plus. Surprizele nu vor lipsi însă, nici acum. E pentru prima dată când lângă Frosinel și Petronela va apărea un al treilea personaj în carne și oase.”, Andrei Ciobanu, regizor.

BILETE

Preț bilet: 15 lei/ 10 lei – elevi, studenți, pensionari, șomeri. Biletele pot fi achiziționate de la casierie. Program:  L-V  09.00- 16.00  și cu o oră înainte de eveniment. Rezervări la telefon: 0232 261 846. ATENȚIE! Locurile sunt limitate!

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul „Peștișorul de aur” | Ateneul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: