”Dragobete- Iubeste romaneste!” – flashmob si petrecere

Dupa cum stiti, data de 24 februarie are o semnificatie aparte, mai precis in aceasta zi sarbatorim dragostea, un sentiment care ne uneste inimile, iar Liga Studentilor Electronisti din Iasi organizeaza traditionalul proiect “Dragobete- Iubeste romaneste!”.

Dragobetele reprezintă unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român, iar românii care cunosc legenda Dragobetelui o celebrează pe 24 februarie a fiecarei primăveri. Astfel, din dorința de a păstra această tradiție, Liga Studenților Electroniști din Iași organizează tradiționalul proiect numit: „Dragobete – Iubește românește” ce își propune să unească un număr cât mai mare de tineri pentru realizarea unui flash-mob cu tematică specifică în Piața Unirii începând cu ora 14:00.

Deoarece sărbătoarea dedicată iubirii nu poate trece fără o petrecere, va așteptăm în număr cât mai mare în Club Coopers, duminică, 26 februarie, începând cu ora 22.30. Fie că vii însoțit, ori dorești să îți cauți jumătatea sau pur și simplu vrei să te distrezi, te așteptăm alături de noi pentru a reînvia Sărbătoarea Dragobetelor într-o manieră studențească.

REZERVARE

Rezervări/Contact: Iuliana 0784 135 726. Intrare: 3 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: