Dr. Kucho! in Queen’s Club

 

* vineri 2 decembrie

QUEEN’S CLUB prezinta Dr. KUCHO!

Pret bilet: 20 lei

Rezervari: 0751/22.44.44

Cine este Dr. Kucho!?

Dupa aproape doua decenii in industria muzicala, nu se mai poate nega faptul ca senzatia muzicii house spaniole Daniel Manzano Salazar, sau Dr. Kucho! cum este cunoscut in randul maselor, este unul dintre cei mai longevivi si prodigiosi Dj si producatori din lume. Cu peste 250 de piese si remixuri aparute sub numele sau inca din 1993, “Doctorul” este mai puternic ca niciodata si continua sa prescrie fanilor si iubitorilor de muzica din lumea intreaga – doza dupa doza din medicamentul sau.

Portofoliul sau vast, divers si intr-o continua crestere incluzand aparitii la cele mai importante case de discuri (Sony, Virgin, Defected, Pacha sau Africanism pentru a numi doar cateva dintre ele), au fost primite cu bratele deschise de catre audienta de pe tot globul, asigurandu-i lui Kucho! un loc binemeritat printre membrii marcanti ai muzicii house Europene si Latino-Americane.

Primele succese majore ale lui Kucho! au fost piesele “Lies To Yourself” si “Can’t Stop Playing”, cea din urma bucurandu-se de statutul de “Number 1” in topurile radiourilor din Olanda pentru cinci saptamani. Dupa aceste doua succese ascensiunea lui Kucho! este completata cu doua noi hituri ce apar sub licenta Weekend Records: “Patricia Never Leaves The House” si “ La Luna” – amandoua ajungand pe primele pozitii in topurile de specialitate din intreaga lume.

Popularitatea lui Dr. Kucho! a crescut imediat si acesta a devenit unul dintre Dj-ii exponentiali din circuitul European, astfel ca revista DJ MAGAZINE UK l-a incoronat cu titlul “The Undisputed King of Spanish House Music” (Regele de Necontestat al Muzicii House Spaniole). Cand in 2006 hit-ul sau “Hallelujah” a atins locul 1 in Malta, fiind deasupra unor artisti ca Shakira, Madonna sau Justin Timberlake in aceeasi saptamana, nu a mai existat nici o indoiala legata de omagiul si credibilitatea acordate cu trei ani mai devreme. Astfel Dr. Kucho! a ajuns oficial parte a “Casei Regale” din Industria muzicala.

Pe masura ce ne apropiem de prezent, 2010 s-a dovedit a fi un an de grandios ptr Dr. Kucho!. Ca manager al propriei case de discuri si ca artist Kucho! a avut nevoie de toate mijloacele necesare pentru a finaliza un proiect mamut – 34 de piese semnate si lansate sub acelasi nume. Inca odata “Doctorul” nu a dat gres si nu si-a incalcat cuvantul – acesta lansand piesa dupa piesa – incluzand si unul dintre cele mai tari hituri ale anului 2010 – “La Tarde Se Ha Puesto Triste” aparut la casa de discuri PACHA. Dupa acest megahit numarul de fani de pe pagina de FACEBOOK a artistului s-a marit de aproape 10 ori, de la mai putin de 10.000 in Ianuarie 2010 la un uimitor 90.000 un an mai tarziu.

www.drkucho.com

www.haitigroove.com

Vineri, 2 decembrie, iubitorii muzicii house si nu numai sunt asteptati la un nou eveniment de marca in Club Queen’s cu un invitat de talie mondiala – Dr. Kucho!.

 

La Tarde Se Ha Puesto Triste

Can’t Stop Playing

Lies To Yourself

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

1 comentariu la “Dr. Kucho! in Queen’s Club”

Scrie un comentariu: