DOXOLOGIA Media lansează două concursuri cu ocazia Hramului Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi

Luni, 1 septembrie 2014, se lansează concursul de eseuri „Sfânta Parascheva – mult folositoare” si concursul de fotografie „Sfânta Împărtăsanie în viata crestinului”, proiecte iniţiate de DOXOLOGIA Media, din cadrul Sectorului cultural si comunicatii media al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

În preajma marii sărbători a Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi, Departamentul media şi comunicaţii al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, prin intermediul portalului DOXOLOGIA, a pregătit două concursuri speciale pentru toti cei care doresc să aducă un omagiu Sfintei ocrotitoare a Moldovei, dar si pentru cei care, prin imagini, reusesc să surprindă cu adevărat miracolul Tainei Sfintei Împărtăsanii.

Concursul de eseuri „Sfânta Parascheva – mult folositoare” se adresează tuturor acelora care o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iasi si care s-au bucurat de ajutorul Sfintei de-a lungul anilor. În acelasi timp, concursul de fotografie „Sfânta Împărtăsanie în viata crestinului” se adresează fotografilor amatori si/ sau profesionisti, care au surprins imagini deosebite de la Taina Sfintei Euharistii.

Cei care doresc să se înscrie la cele două concursuri, o pot face în perioada 1-30 septembrie 2014, trimiţând eseurile pe adresa eseu.doxologia@gmail.com, iar fotografiile pe adresa fotografie.doxologia@gmail.com.

Pentru concursul de eseu trebuie să trimiteti un text de maximum 2.000 de cuvinte pe tema mentionată, însotit de datele personale – cu mentiunea „Înscriere concurs eseu”; iar pentru concursul de fotografie trebuie să trimiteti maximum două fotografii pe tema mentionată, însotite de datele personale – cu mentiunea „Înscriere concurs foto”.

Evaluarea se va face în perioada 1-10 octombrie 2014, când toate materialele eligibile vor fi publicate pe portalul www.doxologia.ro. În desemnarea câstigătorilor va conta atât numărul de like-uri strâns în această perioadă de fiecare eseu / fotografie în parte, precum si notele acordate de juriile de specialitate. Calculul punctajului final se va realiza din 50% punctajul acordat de juriu si 50% punctajul din numărul de like-uri.

Câstigătorii vor fi anuntati luni, 13 octombrie 2014, pe portalul DOXOLOGIA. Realizatorii celor mai bune trei eseuri, respectiv fotografii vor primi premii constând în cărti de la Editura DOXOLOGIA, precum si alte premii surpriză. De asemenea, cele mai bune lucrări din concursul de fotografie vor fi prezentate în cadrul unei expozitii comune, organizate în perioada hramului Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi.

Portalul www.doxologia.ro este un proiect al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei – Arhiepiscopia Iaşilor, dezvoltat şi administrat de Doxologia Media, cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

INFO

www.doxologia.ro/concurs-eseu

www.doxologia.ro/concurs-fotografie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: