”Downsizing. Mini-oamenii” la Cinema Ateneu

Vedeta comediei științifico-fantastice, „Downsizing”, este actorul Matt Damon. Personajul pe care îl interpretează  binedispune publicul cu naivitatea sa și aventurile trăite printre mini-oameni.  Mini-oameni de 13 cm înălțime, soluție găsită de oamenii de știință norvegieni pentru problema supra-populării planetei.

Omenirea are la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură, iar Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig) , se hotărăsc să lase în urmă existența stresantă din Omaha pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni.

E un om bun, un om bun care este extraordinar de naiv şi începe să vadă lumea cu alţi ochi pe parcursul acestui film şi a acestei călătorii incredibile pe care o face. Ajunge să aibă 12 centimetri, dar cu o perspectivă mult mai bună asupra celorlalţi oameni”, explică actorul Matt Damon.

Filmul a fost distins cu premiul National Board of Review, USA 2017 și a primit 7 nominalizări, dintre care una pentru Globul de Aur, 2018.

Neil Patrick Harris joacă și el în Downsizing, actorul fiind cunoscut pentru rolul din serialul „How I met your mother”.

BILETE

Biletele vor fi puse în vânzare la prețul unic de 12 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: