Doua noi bucatarii pe patru roti la Palas Iasi

Ești fan al mâncării street food? La Palas găsești două noi bucătării pe patru roți, care te așteaptă să te delectezi cu preparate savuroase, abia făcute și în combinații inedite.

Un nou food truck inaugurat recent, Barra, este amplasat în piațeta centrală din parcul Palas. Ingredientul vedetă al meniului Barra este unul pe cât de simplu, pe atât de delicios: cartoful. Iar pentru a oferi clienților gustul autentic al legumei, se folosesc doar cartofi roșii, din culturile producătorilor locali.

Îi poți combina așa cum îți este poftă, cu fâșii de carne proaspătă și fragedă, gătită zece ore la cuptor, ou, brânză sau ierburi aromate. Savoarea este desăvârșită cu sosuri făcute în casă: cu brânză maturată, ardei iuți, pătlăgele, aioli etc.

Van-Go este food truck-ul situat pe esplanada Palas Mall, dinspre Palatul Culturii, și îi îmbie pe pofticioși cu propuneri de sandwich-uri calde și nu numai. Dacă vrei o pauză de masă altfel sau te grăbești la birou, preparatele Van-Go se fac ușor și îți astâmpără foamea. În prim-plan este sandwich-ul Cubanez, realizat după rețeta din filmul Chef.

Combinația între pulpa de porc marinată timp de 12 ore în mojo, un sos cubanez făcut din portocale, usturoi, mentă, lime și coriandru, cu șuncă, muștar, emmentaler, castraveți murați și unt va cuceri orice pofticios.

Carnea provine de la un producător autohton, membru fondator al Asociației „Produs în Bucovina”. Poți opta și pentru sandwich-ul „Bun cu șuncă” ori „Salammmy” sau pentru delicioasele meniuri de cârnăciori și cartofi cu parmezan, la fel de gustoase, aburinde și cu ingrediente proaspete.

În continuare, amatorii de preparate de tip street food se pot delecta și cu bunătățile propuse de camioneta Cheffa, amplasată în piațeta centrală a parcului Palas. Aici găsești burgerul Inflaționist, Aprig Aurel ori áRoma, din carne de vită suculentă, în combinații cu cheddar, mozzarella, pancetta, ceapă caramelizată, pesto și alte ingrediente care-i intensifică gustul. Poți opta și pentru tacos sau steak-uri bine făcute.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Festivalul cu jocuri de vacanță pentru toate vârstele ajunge la Iași

Redescoperă bucuria shoppingului, în siguranță. Se redeschid Palas și Iulius Mall Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Unchiul Vanea | Teatrul National Iasi

Marina Voica, Dorina Lazăr și Constantin Codrescu vor primi Premiul de Excelență SFR

„Serile bobocilor” organizate  diferit la USAMV Iaşi

Babyteeth: Prima iubire | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: