Două întâlniri cu Bruce P. Kleiner, Consilierul pentru Presă și Cultură din cadrul ambasadei SUA

Luni, 4 mai 2015, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași prin Compartimentul American Corner organizează, cu sprijinul Ambasadei SUA la Bucureşti, două întâlniri cu Bruce P. Kleiner, Consilierul pentru Presă și Cultură din cadrul ambasadei.

Cele două evenimente se înscriu în programul Cât de departe este America? US Speaker și vor avea loc astfel:

Education US – My Alma Mater, University of Missouri

Education US – My Alma Mater, University of Missouri – orele 9:45- 11:15 – la sediul bibliotecii din Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 8-10, Compartiment American Corner. Diplomatul american se va întâlni cu un grup de elevi de la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” și le va împărtăși din experiențele sale din studenție în sistemul educațional din SUA.

Institutional Branding - PR OUTLookInstitutional Branding – PR OUTLook – ediția a V-a – orele 16-18 – Sala S502, etajul 5 din Corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Întâlnirea este organizată în parteneriat cu PRIME Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare și va oferi participanților posibilitatea de a purta discuții relevante despre o arie aparte al branding-ului, adresată exclusiv instituțiilor.

Pentru informații suplimentare vizitați pagina bibliotecii www.bjiasi.ro, e-mail americancorneriasi@gmail.com sau la telefon 0758 804 011.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: