Doua ateliere despre educatia copiilor la Libraria Carturesti din Palas Mall

afis ateliere

Asociația Familia Tradițională, în colaborare cu Pro Vita Iași, organizează în acest sfârșit de săptămână mai multe evenimente speciale dedicate familiei și educării copiilor. Astfel, organizatorii invită ieșenii să participe la o serie de evenimente cu scopul de a promova adevăratele valori în creșterea și educarea copilului.

In data de 6 iunie 2015, de la ora 15.00 sunteti invitati la atelierul „Nevoia de intimitate la copil”. Invitat: Ovidiu Gavrilovici. Evenimentul va avea loc la Librăria Cărturești din Palas Mall.

Ovidiu Gavrilovici este conf. univ. dr. la Facultatea de Psihologie și Știintele Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde susține cursuri de consiliere psihologică, psihoterapie transgenerațională și terapie narativă. Este inițiator și animator al Grupului de Reflecție Narativă la Iași din 2008 și președintele Asociației Psiterra din Iași prin care promovează psihologia și serviciile psihosociale în România.

In aceeasi zi si in acelasi loc, de la ora  18.0o va avea loc atelierul „Influența mediului în educația copilului”. Invitat: Bogdan Neculau. Evenimentul va avea loc la Librăria Cărturești din Palas Mall.

Bogdan Neculau este lector universitar titular în cadrul Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași și Inspector educaţie permanentă la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

INSCRIERE

Pentru a te inscrie completeaza formularul disponibil AICI!

INFO

Asociației Familia Tradițională

Str. Costache Negri, nr. 43, bl. T1, parter

E-mail: familiatraditionala@gmail.com

Web: marsulpentrufamilie.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: