“DOR, DOR, CU MINE CĂLĂTOR” și ETNO TV se mută pentru o zi la Complex Popas Păcurari

După talk show-ul cu creatorul de modă Cătălin Botezatu, Restaurant Popas Păcurari a mai pregătit o surpriză. Cei care iubesc muzica populară și dansurile folclorice sunt așteptați luni, 25 martie 2013, începând cu ora 13, la Restaurant Popas Păcurari! SILVIA SEMENIUC, cunoscuta interpretă din zona Bucovinei și totodată prezentatoarea emisiunii “Dor, dor cu mine călător” de la Etno TV, realizează la Popas Păcurari, ediția de Paște a emisiunii menționate.
“DOR, DOR, CU MINE CĂLĂTOR” și ETNO TV se mută pentru o zi la Complex Popas Păcurari afis iasi

„Filmările vor începe de la ora 13 și vor ține până seara. Vom avea zeci de invitați, vedete din zona Moldovei și nu numai, îndrăgiți interpreți de muzică populară cât și ansambluri de dansatori. Invitatul special, doamna LAURA LAVRIC, nume de rezonanță în muzica populară românească, va da o notă de culoare și greutate întregii emisiuni. Din Vrancea va veni îndrăgita cântăreață, MARIA MURGOCI, directorul Ansamblului Folcloric Profesionist – ”Țara Vrancei” din Focșani, care va fi prezentă alături de interpreții renumiți din zona Iașului: CONSTANTIN BAHRIN și Formația Mileniu’III, ȘTEFAN DEACONIȚĂ, CLAUDIA MARTINICĂ, MARIA COSTIOAIA și ANA BARBU din Chișinău. Nu vor lipsi EUGENIA AMARINEI, SILVIA ZĂGOREANU de la Chișinău, care-și va lansa noul album realizat cu Orchestra Lăutarii, NICU JIGOLEA, MARIA SCHIPOR, ION și VEACESLAV BANZARI, IONUȚ URDEȘ, MIREL și ANGELA ROMAN, plus alți zeci de interpreți”, a precizat Silvia Semeniuc.

Tinerii aflați la început de drum, dornici de afirmare, sunt așteptați la filmări. “Ne propunem să-i aducem în lumina reflectoarelor pe cei care nu au posibilitatea de a se promova sau de a se afirma. Îi așteptăm pe toți cei care au o melodie de muzică populară sau un repertoriu propriu, fie cu formație sau doar cu negativul. Această emisiune poate însemna rampa lor de lansare”, a adăugat Silvia Semeniuc.

Și ieșenii care doresc să facă parte din public sunt invitați la Restaurant Popas Păcurari, prilej cu care pot obține zeci de autografe de la interpreții de muzică populară.

REZERVĂRI

La numărul de telefon: 0756.166.400

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: