Doneaza sange si salveaza vieti. Ziua Internationala a Donatorului de Sange

In fiecare an, in 14 iunie lumea intreaga celebreaza Ziua Mondiala a Donatorului de Sange. Sunt multi cei care ignora nevoia de sange, de aceea in aceasta zi trebuie sa facem sa circule mesajul: sangele salveaza vieti, orice om sanatos poate fi donator!

Campania sociala care va incepe cu aceasta ocazie incearca sa responsabilizeze populatia pe tema donarii benevole de sange. Pe data de 14 iunie, voluntarii Serviciului Voluntar de Ambulanta Iasi te invita sa donezi sange si astfel sa salvezi minim 3 persoane in 10 minute.

Totodata, o sa ai ocazia de a dona tichetele de masa Asociatiei Ambulanta.Life care va folosi aceste tichete pentru a procura alimente greu perisabile familiilor aflate in risc social major din municipiul Iasi.

 

Fondat în 2017, Serviciul Voluntar de Ambulanță din Iași (S.V.A.IS.) este singura organizație non guvernamentală din România, care asigură servicii medicale private de urgență în fază prespitalicească cu personal calificat, în regim de voluntariat contribuind astfel la reducerea timpului de așteptare pentru un transfer între spitale, cu ambulanțele proprii, dar și de externare a unui pacient care necesită transport medical asistat sau neasistat.

INFO

Serviciul Voluntar de Ambulanta Iasi

www.ambulanta.life

www.facebook.com/Ambulanta.Life

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

46% dintre români sunt dispuși să se vaccineze, dar intenția de vaccinare crește la 85%, dacă sunt îndeplinite anumite condiții

Primii pași de balet se fac la „Spirit of Dance”, în Iulius Mall Iași

TUIASI va avea un sistem hibrid și în semestrul al II-lea, iar în campus vor fi cazați aproximativ 4.400 de studenți

Creierul și Mintea Universului | Editura Școala Ardeleană

Scrie un comentariu: