Doneaza 1 leu pentru viitorul meu

”Donează 1 leu pentru viitorul meu”, asa se numeste campania de strângere de fonduri pentru copiii din familiile social-vulnerabile din orasul Căuseni, Republica Moldova, organizat de ONG-ul ”Viitorul ne apartine”  Cu banii adunati  de Ziua Internatională a Copilui, câteva familii mai putin favorizate, vor primi cărti si rechizite scolare.

Cât înseamnă pentru tine 1 leu? Iar pentru ei, pentru copii din familiile social vulnerabile, acest leu înseamnă o sansă în plus de a tine în mână, poate pentru prima dată, o carte nouă, un caiet sau chiar niste creione colorate.  Cu un singur leu poti ajuta copii din familii defavorizate să viseze, să citească, să coloreze si să scrie… Multi copii încă visează să aibă o carte nouă, caiete noi, pixuri colorate, creioane, dar nu si le pot permite din cauza sărăciei.  Tu îi poti ajuta, chiar azi, chiar acum, donând 1 leu.

Ne-am propus să le readucem povestea în inima copiilor, să le aducem cărtile acasă, să le arătăm lumea dincolo de problemele cotidiene, o lume a cărtilor, a culorilor, o lume în care, de cele mai multe ori, binele învinge răul, frumusete si bunătatea domină peste răutate.”, a declarat Veronica Danu, fondatorul ONG-ului ”Viitorul ne apartine”

Dăruieste speranta de a tine o carte nouă în mână si de a călători cu mintea în lumi necunoscute, de a trăi emotii noi, de a răsfoi si a citi cu nesat fiecare cuvânt… Dăruieste speranta că mâine vor avea un nou joc, al culorilor, al unor famililii fericite desenate pe hârtie cu doar 3 carioci.

Nu astepta o zi potrivită pentru a face un bine, fă-o acum, donează pentru copii, donează pentru cresterea lor intelectuală, donează pentru o viată mai bună, pentru un zâmbet, pentru o poveste. Cu sprijinul dumneavoastră, avem puterea de a schimba viitorul, cu pasi mici, dar siguri.

Sunteti asteptati până la data 25 mai la Librăria Avant Garde, Str. Lăpusneanu nr. 16, parter, de luni până sâmbătă de la ora 10:00 la 21:00 / la nr de tel: 0740903643, Manager de Proiect -Veronica Danu (interval orar 17.00-22.00)/ e-mail: viitorulna@yahoo.com (informatii despre cont bancar).

INFO

Librăria Avant-Garde

Str. Lăpusneanu nr. 16, parter

facebook.com/events/1468733506692566/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Doneaza 1 leu pentru viitorul meu”

 1. Veronik says:

  Buna ziua,

  Sunt managerul de proiect, as dori un numar de telefon ca sa pot sa va multumesc personal pentru implicarea Dvs. Astept un semn pe mail:danuveronica@yahoo.com

  1. admin says:

   Buna ziua,
   Ne bucuram ca am putut ajuta. Tel: 0232 214120

Scrie un comentariu: