Dominique lanseaza un nou clip, “De mana” (VIDEO)

dominique-1

Dominique lanseaza astazi un nou videoclip, pentru “De mana”, o piesa fresh si optimista in colaborare cu Lino, perfecta pentru zilele fierbinti de vara!

Noul meu single este despre dragoste in toate formele ei: ne putem tine de mana si daca suntem prieteni, nu neaparat iubiti!”, a spus Dominique.

Regia si scenariul videoclipului sunt semnate de Anton Sandu, machiajul si coafurile artistei au fost realizate de Tania Creciun, iar Raluca Banica a asigurat tinutele.

Filmarile au durat doua zile si au avut loc atat in Bucuresti, in parcul Herastrau si in Centrul Vechi, cat si pe litoralul romanesc, in statiunile Mamaia si Neptun.

Ne-am distrat foarte tare la filmari, am filmat impreuna cu multi prieteni, dar si vedete din showbiz. L-am avut alaturi si pe Lino, colegul meu de liceu, care mi s-a parut extrem de potrivit pentru piesa mea”, a adaugat Dominique.

Dominique (Denise Ioana Gutu) are aproape 17 ani si este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, sectia Jazz si muzica usoara. Desi face muzica inca din copilarie, de mai bine de un an artista are si un band, Triplu Sec, alaturi de care canta la diverse evenimente.

INFO

MediaPro Music

www.mediapromusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: