Dolittle | Cinema Ateneu

In versiune 3D vom viziona „Dolittle” la Cinema Ateneu, film în care personajul principal pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri, către o insulă mitică, pentru a căuta leacul ce o va vindeca pe regină, regăsindu-și pe drum curajul și istețimea legendară.

  • luni, 20 ianuarie 2020, ora 20:00, Cinema Ateneu
  • miercuri, 22 ianuarie 2020, ora 18:00, Cinema Ateneu

În prim-plan sunt actorii Tom Holland și Robert Downey Jr., dar și alte nume cunoscute, precum Rami Malek, John Cena, Kumail Nanjiani.

După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, se izolează în spatele porților conacului său, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice.

Dar, când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe regină, regăsindu-și pe drum curajul, și trezindu-și la viață istețimea legendară, pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 15 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: