Doingbusiness.ro revine la Iași cu o nouă conferință – BUSINESS to more BUSINESS

foto2

Managerii și antreprenorii din Iași și localitățile învecinate sunt invitați să participe miercuri, 23 martie, la evenimentul BUSINESS to more BUSINESS, organizat de Doingbusiness.ro. Conferința se desfășoară la Hotel Internațional, începând cu ora 9:00, și oferă participanților ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialiști din cele mai importante companii din țară, precum și de participa la un workshop dedicat transformării digitale și adaptării strategiilor de marketing și vânzări.

Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani – care include sesiuni de prezentare în plen, un workshop interactiv și întalniri private pentru consultanță personalizată gratuită  – oferă  participanților un cadru propice pentru a descoperi și folosi în propriul beneficiu oportunități și instrumentele de dezvoltare personală și a afacerii.

Evenimentul se adresează atât antreprenorilor și top managerilor, cât și managerilor departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții – care sunt invitați să își programeze participarea înregistrându-se gratuit pe pagina oficială: b2mb-2016-iasi. Tot aici, participanții se pot programa pentru una sau mai multe întâlniri private gratuite, care vor fi oferite de reprezentanții EY România (pe teme de fiscalitate), Telekom (soluții pentru optimizarea costurilor), REI Finance Advisors (fonduri disponibile pentru afaceri), Kompass Romania (instrumente de direct marketing, generare de leaduri).

Participarea este gratuita pentru primele 2 persoane inregistrate din cadrul aceleiasi companii. Pentru mai mult de 2 participanti per companie, taxa este de 30 EUR + TVA / persoana suplimentara.

Primul panel este dedicat consultanței fiscale, financiare și managementului performant. Arcadie Parfenie, Tax Senior Manager – EY România va vorbi despre optimizarea activității companiilor pe baza modificărilor recente din Codul Fiscal. Cele mai importante detalii despre fondurile europene disponibile și formalitățile de accesare a acestora sunt prezentate pe larg în acest panel de către REI Finance Advisors prin Roxana Mircea- Managing Partner, iar Cati Stoican, Director General Adjunct – Safety Broker descrie soluțiile potrivite pentru transferul riscurilor. Dr. Vasile Voicu, Managementul Produsului Core Segment Business – Telekom Romania  va vorbi despre modalitățile de optimizare a costurilor prin soluții adaptate afacerilor dumneavoastră.

dumitru_ion

Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania.

Evenimentul va continua cu un workshop dedicat transformării digitale și a construirii strategiilor de marketing și vânzări în vederea creșterii performanței companiilor. Vorbitorii care se vor adresa audienței din Iași vor aduce noutăți despre NLP și influența acestei tendințe asupra comportamentului consumatorului – Elena Badea, Marketing Director, EY Romania, dar și despre instrumentele veritabile pentru generarea de oportunități imediate de vânzare – Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania. Totodată, Marius Hărătău, Sales and Marketing Manager, Quartz Matrix, Partener Microsoft va aduce informații de ultimă oră despre modul în care tehnologia poate influența performanța echipelor de vânzări.

Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro și EY România aduc în fața participanților un instrument complex de prognoză – ,,Barometrul de afaceri la nivel local’’ prin care audiența poate exprima principalele elemente de prognoză economică pentru anul 2016. Metodologia cercetării permite comparația și includerea percepției asupra mediului de afaceri la nivel local într-o perspectivă inter-regională. Concluziile barometrului vor fi dezbătute într-un panel dedicat structurat sub forma unei dezbateri interactive în care vor fi prezentate opiniile managerilor și persoanelor de decizie din companiile locale.

Invităm antreprenorii din Iași și zonele adiacente să participe la BUSINESS to more BUSINESS atât pentru a descoperi informații de actualitate și interes pentru afacerile lor, cât și pentru a dezbate cu aceștia oportunitățile deja existente, pornind de la percepția lor asupra mediului de afaceri local. Avem, și de această dată, un program complex, amplu, realizat în colaborare cu reprezentanți de marcă din cele mai importante companii din țară, care vor susține prezentări și vor sta la masa discuțiilor cu participanții la eveniment, oferindu-le consultanță gratuită și sfaturile de care au nevoie”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Partenerii evenimentului de la Iași sunt: Telekom România , EY România, Microsoft România, Quartz Matrix, Safety Broker, REI Finance Advisors și Kompass România.  Partenerii media care susțin BUSINESS to more BUSINESS sunt Manager Express, Transilvania Business, MANPRES, Cariere, Calendar Evenimente, AGERPRES, Evenimente Biz, Spațiul Construit, Jurnalul de Afaceri, PR BOX, RBE Connect, Radio Romania Iasi, Iasi4U, Invest Club.

Proiectul va continua în 2016 cu evenimente organizate în Ploiești (14 aprilie 2016), București (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanța (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galați (10 noiembrie 2016),  Oradea (24 noiembrie 2016). Totodată, în octombrie 2016, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul CEO Conference

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

INFO

doingbusiness.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: