Doddy si Lora au lansat “Bine Mersi” – 2014 Summer Sensation

Doddy si Lora, impreuna cu MusicExpertCompany si MediaPro Music, au lansat un single de vara pentru publicul tanar: “Bine Mersi” – 2014 Summer Sensation – compus de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music.

Videoclipul plin de culoare surprinde povestea de dragoste dintre cele doua personaje interpretate de Doddy si Lora. La filmari au participat, pe langa cei doi, si restul gastii Scandalos Music: Puya, Vescan, Mahia Beldo, DJ Wicked – DJ-ul lui Puya si DJ Amy – DJ-ul lui Vescan.

Filmarile au avut loc in cartierul rezidential Cosmopolis, iar de regia videoclipului s-au ocupat Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production.

Este una dintre piesele mele de suflet, e inspirata dintr-o intampare reala gen ‘dragoste la prima vedere’, iar Lora este “cireasa de pe tort”. ‘Bine Mersi’ se va auzi peste tot vara asta“, a spus Doddy.

Dupa colaborarile cu Puya si Baboi, sunt foarte incantata de piesa cu Doddy, unul dintre cei mai talentati rapperi din Romania. ‘Bine mersi’ este un single de vara, reggae, despre dragoste la prima vedere. Ne-am distrat pe cinste la filmarea videoclipului, desi ploaia ne-a cam dat batai de cap. Am avut parte de culoare, energie si buna dispozitie, abia astept sa vedeti clipul“, a spus Lora.

Pe Doddy il cunoasteti dupa celebrele colaborari cu Puya (“Maidanez”, “Klandestin”), Mahia Beldo (“Diferit”) si Ana Baniciu (“Iubire sau Razboi”), iar anul 2014 este sinonim cu lansarea “Bine Mersi” alaturi de Lora si a primului album din cariera, in toamna.

INFO

www.facebook.com/LoraOfficial

www.facebook.com/DoddyOnline

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Doddy si Lora au lansat “Bine Mersi” – 2014 Summer Sensation”

  1. andrei says:

    Doddy este idolul meu

Scrie un comentariu: