Docuanimal @Teatru Fix

docuanimal-teatru-fix

DOCUANIMAL – Un spectacol despre conviețuirea oamenilor cu animalele. Marți, 25 octombrie, ora 19 FiX.

Sunt animalele ființe inferioare oamenilor? Știm întotdeauna care sunt necesitățile animalelor noastre? Le acordăm suficientă atenție? Care este motivația noastră reală atunci când ne alegem un șarpe, o iguană sau un câine ca și animal de companie?

Acestea sunt câteva dintre întrebările la care spectacolul DOCUANIMAL încearcă să răspundă, surprinzând atitudinea și poziția oamenilor în relație cu animalele pe care le întâlnim în fiecare zi.

Realizat în urma unui proces de documentare, spectacolul s-a construit pe baza materialelor obținute în interviuri cu persoane a căror activitate implică direct animalele: medici veterinari, terapeuți, angajați la pet shop, instructori canini, biologi și activiști în domeniul protecției animalelor, precum și din poveștile oamenilor de lângă noi, a căror viață s-a schimbat odată cu apariția unui animal de companie.

Regia: Olga Macrinici. Cu: Andreea Ajtai, Oana Nemeș și Paul Sebastian Popa. Dramaturg: Emőke Bodor. Scenograf: Denisa Berceanu. Mentor: David Schwartz.

REZERVARE

INTRARE: 20 LEI. REZERVĂRI: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12

O producție REACTOR de creație și experiment din Cluj-Napoca în cadrul proiectului Fresh Start – rezidențe de creație. Proiectul își propune să inițieze proaspeții absolvenți de teatru în teatrul documentar și teatrul performativ, prin tehnici specifice devised theatre și în regim independent.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: