Doar iubirea – Șezătoare cu Nicoleta Cramaruc

După o lungă vacanță, în care s-au gândit la noi, la tine, la oameni în general și la nevoile noastre, au concluzionat că (printre altele) le lipsește comunicarea de calitate, adică cea reală, față-în-față.

Astfel încât, profitând de acest minunat locșor de care dispun, au zis să puna la cale un format de întâlnire dorit mult în offline.  Cu gândul la interacțiune, la oameni de la care avem ce învăța, cu care împărtășim valori comune, Bistro La Noi readuce la viață conceptul de ̦̆: actuală, urbană, pentru femei și nu numai, într-un spațiu prietenos.

Cu ocazia primei întâlniri, îți facem cunoștință cu Nicoleta, care va fi facilitatoare de astă dată. Iată cum vorbește ea despre sine:

Nicoleta Cramaruc – în prezent, psiholog dr. în cadrul Școlii Profesionale Speciale „Trinitas” din Tg.Frumos, asistent universitar colaborator la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea “Al.I.Cuza” din Iași și consilier de dezvoltare personală. Aceasta este varianta în care m-am luat prea mult în serios.

În cealaltă variantă, sunt Nicoleta, o femeie care a învățat și continuă să învețe cu entuziasm să se lase inspirată de alte femei care sunt cu adevărat puternice tocmai pentru că-și asumă propriile vulnerabilități și aleg să facă un pas în afara mulțimii și să se lase văzute așa cum sunt, o femeie care învață să nu mai depindă de valorizarea externă și să nu se mai lase definită de un anumit rol social, care învață să interiorizeze faptul că este suficientă așa cum este, să aibă curajul de a se manifesta și de a căuta răspunsuri în interiorul ei și care, la rândul ei, să inspire alte femei.

Tematică abordată: , unicul sentiment garant al unei relații sănătoase între părinți și copii, și al unei societăți echilibrate. Cel mai minunat dar pe care un părinte îl poate face copilului său, este să lucreze asupra lui însăși, pentru a deveni o mai bună versiune a lui.

INSCRIERE

Dacă rezonezi cu această tematică, atunci și tu trebuie să participi. Înscrie-te și asigură-te că pui deoparte pentru tine câteva ore din după-amiaza zilei de 11 Septembrie. Număr max. de participanți: 20 persoane. Contribuție: 30 lei/persoană

INFO

Bistro La Noi

Bd. Stefan cel Mare, 700063 (între CUB și Casa Modei.)

www.facebook.com/BistroLaNoi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: