Doamnele chic se intalnesc la Casa Pogor, 10 februarie-10 mai

Cei ce doresc să descopere secretele doamnelor din secolul al XIX-lea sunt invitati la Muzeul Literaturii Române Iasi. În perioada 10 februarie – 10 mai 2014, la parterul Muzeului „Vasile Pogor” este organizată expozitia Chic. Doamne de altădată.

Cadrul expozitional recreează spatiul de relaxare si conversatie, în jurul ceaiului sau al cafelei, iar atmosfera de epocă este completată de muzică specifică la patefon. Bijuterii, articole de îmbrăcăminte si accesorii din perioada secolului al XIX-lea se regăsesc, de asemenea, printre obiectele expuse. Vizual, expozitia este completată de fotografii care surprind doamne celebre ale epocii si stilurile personale ale acestora.

Obiectele expuse fac parte din patrimoniul Muzeului Literaturii Române Iasi, iar unele dintre ele completează colectia „Istoria teatrului românesc”.

PROGRAM VIZITARE

Expozitia Chic. Doamne de altădată poate fi vizitată de marti până duminică, între orele 10-17:00, iar pretul de intrare este de 3 lei. Elevii, studentii si pensionarii beneficiază de reducere.

INFO

www.muzeulliteraturiiiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: