dm drogerie markt a deschis primul magazin din Iaşi, la Palas Mall

01

Brandul german dm drogerie markt încheie un an de succes și își continuă activitatea de extindere. Recent, a deschis cel de-al 79-lea magazin din România, la Palas Mall Iași. Magazinul se află la parterul Galeriei Palas Mall, intrarea Subway.

dm drogerie markt intră în categoria celor mai puternice magazine de retail specializate în beauty, wellness, baby şi uz casnic şi aduce în România o gamă proprie de produse de calitate (Balea, babylove, Sundance etc.). Echipa dm stă la dispoziţia clienţilor, oferindu-le consiliere în alegerea produselor potrivite nevoilor lor.

Împreună cu Germania, unde se află compania mamă, dm drogerie markt a realizat o cifră de afaceri de 9,075 miliarde euro, a încheiat anul cu 3.224 de magazine și a generat o creștere a vânzărilor de 9%. În Europa, peste 55.143 de persoane fac parte din comunitatea dm, din care 16.545 în Austria și țările CEE.

02

Grupul dm drogerie markt Austria și CEE încheie anul financiar 2014/2015 cu 1.480 de magazine (Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia-Herțegovina, România, Bulgaria și Macedonia), cu o creștere de 6,5%, ajungând la o cifră de afaceri de 2,046 miliarde euro. În România, dm drogerie markt are magazine, deschise în oraşe precum Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Braşov, Constanţa, Sibiu şi altele.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

BagExpo, la Palas Mall

”Half is Free” by Andreea Esca, festival de shopping la Palas Mall

Promotii la colectiile de vara: reduceri de pana la 70% la Palas Mall

Art East 2017 – festival de creatie vestimentara la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Eunika – un spectacol in aer liber pentru toate varstele

Ziua Europeană a Limbilor la Casa Uniunii Europene de la Viena

Copiii olandezi descoperă limba română printre alte sonorităţi multilingve

Noaptea Albă a Galeriilor Iasi, 2017

Scrie un comentariu: