DJ Loxy in Club ZONA

Vineri, 9 decembrie 2011, DJ LOXY din Londra, UK, va mixa pentru prima data la Iasi, in Club ZONA. Vor completa seara cei de la Lucky 7’s and Groove Playaz: KEEBLE, OFFCENTER si HERB. Lucky 7’s & Groove Playaz: KEEBLE, OFFCENTER, HERB Lucky 7’s & Groove Playaz: KEEBLE, OFFCENTER, HERB Lucky 7’s & Groove Playaz: KEEBLE, OFFCENTER, HERB.

Doritorii vor gasi bilete anticipat la 20 RON in numar limitat la TheVery Shop pana miercuri, 7 decembrie, inclusiv. In seara evenimentului biletele se vor putea achizitiona la locatie cu 25 RON pana la orele 24.00, dupa orele 24.00 fiind 30 RON.

O adevarata legenda in domeniul drum & bass-ului international: Dj Loxy (Andrew Campbell).

Inca de la inceputul anilor ‘90 londonezul Andrew Campbell, aka Loxy, a jucat un rol important in fiecare treapta a evolutiei muzicii drum & bass din ultimele doua decenii. Este unul din putinii artisti care au continuat, fara oprire, sa influenteze toate elementele miscarii dnb de la underground pana in mainstream. A colaborat cu nume consacrate din spectrul D&B, incluzand aici Bad Company, Consequence, Zinc, Digital, Swift, Flatliners, Ena, Isotone, Genotype, Cern, Munk, Matt-U, D-Kay, J.Dub, Usual Suspects, Universal Project sau Resound. Ultima sa colaborare cu Resound s-a materializat intr-un album lansat de label-ul legendarului dBdirge, Exit Records.

Loxy a devenit un pilon de baza in circuitul cluburilor in anii de inceput ai drum&bass-ului, punandu-si amprenta semnificativ in concepturi cu rezonanta din cultura muzicala londoneza, cum ar fi Leisure Lounge Sessions, Hannover Grand, Cafe De Paris Sessions, Speed, Swerve, Logical Progression, sau Pure Science. Ca producator, discografia lui Loxy este un tur complet prin istoria D&B-ului si este pe cat de vasta pe-atat de cronologica. Colaborarea sa cea mai de notorietate a fost cea cu Ink, insa Loxy este de asemena fondatorul “The Four Horsemen” – principalii membri fiind Ink, Dylan si Keaton. Grupul a devenit in scurt timp o echipa globala cu artisti ca Gremlinz, Mutt sau Outlook. De-a lungul anilor, Loxy a colaborat de asemenea cu alte nume consacrate din spectrul D&B, incluzand aici Bad Company, Consequence, Zinc, Digital, Swift, Flatliners, Ena, Isotone, Genotype, Cern, Munk, Matt-U, D-Kay, J.Dub, Usual Suspects, Universal Project sau Resound.

Singurul club British Underground din Iasi, un loc care a ajuns renumit si apreciat pentru stilul avangardist de comunicare si creativitatea fiecarui eveniment. Un spatiu pe care artistii îl gasesc demn de capitala si chiar strainatate, comparat cu localurile nonconfromiste din Amsterdam si Londra. Este singurul club cu peretii imbracati in muzica buna. Sistemul de sonorizare in totalitate profesional constituie un plus important. Multi apreciaza spatiul de amplasare al clubului – cea mai nonconformista pozitionare din oras.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: