Dj Kristina Vixen / Sunrise Summer Club

Orice lucru din viata noastra incepe cu muzica. Gusturile se schimba, oamenii sunt diferiti, dar muzica este prezenta in viata fiecarui om de pe planeta iar Kristina nu este o exceptie de la acest concept.

In viata de club DJ Kristina Vixen este o persoana ambitioasa si cu potential. Ea a fost resident in numeroase cluburi cum ar fi Red Club, Star Track, Faraon, Yo Cafe, Déjà vu; alaturi de Tina Wonder si Dj Layla a contribuit la reusita proiectului “Ladies On Fire”. A fost gazda numeroaselor posturi de radio cum ar fi “Format” Hit FM, “Guest Mix” Radio 21, “French Connect” Megapolis FM (Moscow, Russia) and “French Connect” Two Capitales Radio (Paris, France). A luat parte la numeroase evenimente din Chisinau si Romania .
In septembrie 2011 a lansat prima productie deep-tech track impreuna cu bine cunoscutul Dj/ producator Josh DaFunk, care au realizat un Beatport intr-o compilatie de Ritmikal Records.
http://www.beatport.com/track/deep-piece-original-mix/2671666

Kristina Vixen este genul de persoana cu multa rabdare apreciata de diferite tipuri de public. Ea se implica in tot ceea ce face, iar reactia publicului, emotiile si dorinta de a se exterioriza prin muzica sunt foarte importante pentru ea si da tot ce are mai bun pentru a obtine rezultatele propuse.

Vineri, 20 iulie, suntem mandri de a prezenta pe Kristina Vixen, aflata pentru prima data in Sunrise Summer Club!
Alaturi de rezidentii nostri, vom proiecta o noapte speciala, cu o atmosfera incendiara.

Ne vedem in Sunrise Summer Club! Petrecerea incepe de la 23:30 si nu se va termina pana la lumina soarelui!
Pregatiti-va pentru o seara vibranta!

FETELE: INTRAREA LIBERA!
BAIETII: 20 lei

Pentru rezervari
0751527765
office@sunriseclub.ro
www.sunriseclub.ro
Soseaua Aroneanu, nr. 8, Baza de agrement CIRIC, Iasi
Sunrise Summer Club isi rezerva dreptul de a selecta clientii, tinand cont de capacitatea locatiei si de lista de rezervari.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: