DJ Kozo

Sambata, 5 februarie 2011, incepand cu ora 22.00, XS Club il are invitat pe DJ Kozo.

Inca din copilarie, lumea lui Kozo s-a invartit an jurul muzicii. Fie ca simplu ascultptor, mai apoi clubber, fie implicat activ ca jurnalist sau … in cele din urma dj. Ultima ocupatie ii mananca timpul de aproximativ 6 ani si ii aduce totodata si cea mai mare satisfactie. Fie ca este vorba de techno sau house, funk sau minimal, seturile sale sunt o calatorie groovy si de ce nu … techy in lumea dansului contemporan. Majoritatea cluburilor din Bucuresti l-au avut ca invitat dar si o mare parte din cele din tara. De aproximativ 4 ani se afla si in rosterul agentiei Sunrise.

A pus muzica de-a lungul timpului alaturi de Zip, Rhadoo, Raresh, Dj Sneak, Ricardo Villalobos, Tania Vulcano sau Locodice in cluburi ca Studio Martin sau Session (in ambele a fost rezident) sau in cadrul petrecerilor mai mari ca Sunwaves Festival. De asemenea a mixat in cluburi din afara tarii cum ar fi Silo (Leuven/Bruxelles) Underground (Ibiza) sau Odeon Theatre (Amsterdam). Sursa: Nights.ro

Intrare: – intrare libera – pana la ora 24.00
– dupa 24.00 : fete – 20 lei consumatie / baieti – 30 lei (20 lei consumatie)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: