Divortul este o experienta dureroasa. Invata cum sa treci peste ea

Ai ales un drum diferit ? Iti doresti sa te poti separa de actualul partner, insa iti este teama? Partenerul tau a pus punct relatiei si simti ca totul s-a naruit? Iti lipseste curajul de a iesi dintr-o relatie de teama de a nu suferi propriii tai copii? Vino si descopera cum sa incepi de la zero atunci cand totul pare ca se prabuseste !

De multe ori, imi place sa utilizez o metafora, atunci cand vorbesc despre trauma divortului sau a pierderii prin deces a cuiva si anume cea a marii: indiferent de cat de agitata e marea, in adancuri e liniste. Intrebarea este cum anume reusim sa restabilim armonia?

Afla care sunt pasii procesului de divort, dar si implicatiile psihologice specifice fiecarei etape, precum si abordarea corecta fata de fostul partner, dar mai ales fata de copii !

Dupa cum bine stii, viata nu se opreste aici ! In workshop-ul propus, participantii vor invata cum anume sa actioneze, dar si care este momentul oportun in dezvoltarea unor noi relatii de cuplu care sa nu afecteze buna functionare a sistemului deja existent, ramas in urma actului separarii !

Iti doresc sa ai curajul de a-ti recastiga dreptul esential in a alege si a fi liber ! Sa facem primul si cel mai important pas impreuna spre o viata echilibrata si linistita asa cum TU o meriti !

INSCRIERE

Trainer: psiholog Monica Dobrea (clinicaarmonie.ro). Data: 11 februarie 2017. Ora: 10-12. Locatia: Clinica Armoniè, str. Theodor Pallady nr.8, Copou. Investitie: 50 lei. Te poti inscrie pe adresa de e-mail office@clinicaarmonie.ro sau la nr. de telefon 0749/307590

INFO

Clinica Armoniè

Str. Theodor Pallady nr.8, Copou, Iasi

Email: office@clinicaarmonie.ro

clinicaarmonie.ro

PE ACEEASI TEMA:

#gustarta – Atelierul de pictat vise

Eveniment adresat copiilor cu abilități înalte și părinților acestora la Little Texas

Workshop Public speaking cu Melania Medeleanu, la Iasi

Workshop-ul “Asistentul social și intervenția în regim de urgență!”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

Iași, Bistrița, Brașov și Roman – în competiția pentru titlul Capitala Tineretului din România

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ – ,,CARUSEL” – SILVIA ANTON

Scrie un comentariu: