Divizia Sexy in Queen’s Club

Queen’s Club va propune un nou concept de eveniment organizat impreuna cu Gazeta  Sporturilor.  Vineri, 24 Februarie 2012, pentru prima data in Iasi – DIVIZIA SEXY.

Divizia Sexy in Queens Club

Pe pagina de Facebook a clubului puteti vedea prezentarea finalistelor prezente la eveniment

Suntem siguri ca ati auzit despre binecunoscutul proiect DIVIZIA SEXY. QUEEN’s CLUB impreuna cu GAZETA SPORTURILOR va aduc la petrecere 10 finaliste ale Diviziei Sexy. Fiecare fata va reprezenta o echipa de fotbal din campionatul intern. Acestea vor defila in lenjerie intima foarte sexy dar si in costumatii sport. Invitatii sunt asteptati sa-si sustina favoritele avand posibilitatea sa se fotografieze si sa se distreze alaturi de acestea in Club Queen’s.

Desigur, pe langa prezentarile de moda si distractia asigurata de Dj’ii locatiei, invitatii la petrecere vor avea posibilitatea de a participa la diverse concursuri avand ca premii obiecte promotionale aduse de echipa Gazetei Sporturilor. (va spunem un secret – o parte dintre obiectele promotionale sunt cu autografe)

Asadar, Vineri 24 Februarie 2012, Queen’s Club impreuna cu Gazeta Sporturilor te asteapta la o altfel de petrecere in compania celor 10 finaliste ale Divizei Sexy.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: