Dispozitivul care îţi transformă televizorul într-un ecran touchscreen

touchjet

Touchjet Wave este gadget-ul care îţi va transforma întreaga suprafaţă a televizorului tău convenţional, într-un ecran touchscreen.

Touchjet Wave face parte din campania Indiegogo. Proiectul doreşte să strângă suma de 100.000 dolari pentru a transforma orice ecran obisnuit într-o tabletă cu Android. Potrivit Noobz.ro , dacă proiectul este finanţat, livrările acestor dispozitive ar putea începe chiar din luna martie a anului viitor.

Touchjet Wave este un dispozitiv Android de dimensiuni reduse care se ataşează la televizor şi foloseşte unde cu infraroşu pentru a detecta mişcările degetelor pe ecran. În acest mod, televizorul primeşte toate funcţiile unui ecran cu touchscreen.

Pentru că dispozitivul foloseşte tehnologia infraroşu, nu sunt captate date despre utilizator, un lucru pozitiv pentru cei care îşi fac griji în această privinţă. Pentru a funcţiona, este nevoie ca televizorul să aibă un port HDMI, iar ecranul televizorului să fie între 20 şi 60 inch, capabil de rezoluţii 720p/1080p la 50/60Hz, chiar rezoluţii 4K la 25 sau 30 Hz.

Touchjet Wave are un procesor  quad-core ARM 9 Cortext A9 la 2.0 GHz, 1 GB RAM, 8 GB memorie de stocare şi support multi-touch. Este inclus în pachet şi un „stylus cu infraroşu”, iar contra cost poţi achiziţiona un „air-mouse”.

Dacă vrei un astfel de dispozitiv, poţi beneficia de „Early Bird Wave” pentru suma de 99 dolari, iar livrarea va fi făcută în luna martie a anului 2016. Următorul transport va putea fi achiziţionat la preţul de 119 dolari, iar cea mai ieftină ofertă include două dispozitive la preţul de 189 dolari.

INFO

www.touchjet.com/wave

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: