Disneyland Paris se redeschide treptat incepand cu 15 iulie

Disneyland® Paris a anunțat deschiderea graduală, ce include: Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village, începând cu 15 iulie 2020. Redeschiderea parcului este făcută în conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților fiind, de asemena, discutată cu Reprezentanții Uniunii Comitetului Social și Economic (CSE). Principalul obiectiv rămâne sanătatea și securitatea membrilor echipei și a vizitatorilor, în efortul de a redeschide Disneyland® Paris pentru turiști.

Disneyland® Paris a anunțat, de asemenea, deschiderea graduală a câtorva hoteluri, între acestea numărându-se Disney Hotel Cheyenne, pe 20 iulie, Disney Hotel Santa Fe pe 3 august și Disneyland Hotel pe 7 septembrie. Disney Sequoia Lodge Hotel și Disney Davy Crocket Ranch rămân închise pe perioada verii, data deschiderii urmând a fi anunțată ulterior.

Noi toți, la Disneyland Paris, suntem încântați că vom redeschide parcul în următoarele săptămâni”, a declarat Natacha Rafalski, Președintele Disneyland Paris. „Să cream magie presupune un efort și mai mare și ne bazăm pe flexibilitatea personajelor și a comunității, pe entuziasmul vizitatorilor și al fanilor și pe contextul pozitiv generat de numeroase alte redeschideri din industria turismului din Europa. Suntem nerăbdători să vedem reîntoarcerea personajelor și să redeschidem porțile pentru vizitatorii noștri.

Suntem entuziasmați pentru faptul că prima destinație turistică din Europa și angajatorul cu cel mai mare număr de angajați într-un singur sediu se redeschide pentru vizitatori și angajați”, a declarat Sophie Huberson, director executiv Le Syndicat National des Espaces de Loisirs, d’Attractions et Culturels (SNELAC). „Este un moment important pentru industria turismului în Franța și un pas decisiv pentru revenirea industriei în care operăm.” SNELAC este organizația care reprezintă parcurile tematice, spațiile culturale și de agrement din Franța.

Măsuri de siguranță

Redeschiderea treptată demonstrează o abordare prudentă în ceea ce privește securitatea, cu măsuri îmbunătățite de sănătate și siguranță implementate atât pentru membrii echipei, cât și pentru oaspeți. Acest lucru va include limitarea numărului de vizitatori, achiziția în avans a biletelor și rezervări prealabile pentru a putea gestiona densitatea de vizitatori și pentru a respecta normele de distanțare fizică. Astfel, anumite experiențe, spectacole sau evenimente nu vor fi disponibile sau pot suferi modificări înainte de deschiere, în funcție de evoluția măsurilor sanitare și de siguranță și de celealte măsuri impuse de autoritățile publice.

Între acestea se numără Disney Stars on Parade și spectacolele Disney Illuminations care vor reveni la o dată ulterioară. The Lion King: Rhythms of the Pride Lands și Jungle Book Jive – două spectacole de divertisment de top – vor reveni pe parcursul verii. Deși întâlnirile vor fi suspendate temporar, personajele Disney vor fi prezente în parc și vor interacționa cu oaspeții în moduri noi, distractive. Atracții precum locurile de joacă și experiențele de costumare nu vor fi disponibile temporar. Serviciile FastPass vor fi suspendate pentru a permite gestionarea optimă a accesului turiștilor la atracții. Personajele și oaspeții de la 11 ani în sus vor fi obligați să poarte măști pe durata prezenței în parc. Mai multe informații despre măsurile specifice sunt disponibile pe www.disneylandparis.com.

Sistemul de rezervare și achiziție a biletelor

Întrucât Disneyland® Paris își așteaptă turiștii, dar cu un număr limitat de bilete de acces pe zi, un nou sistem de rezervare online va fi disponibil începând din luna iulie. Pentru a le asigura accesul, oaspeții care dețin sau cumpără bilete nedatate trebuie să se înregistreze și să își facă rezervare prin intermediul sistemului online pentru a obține o rezervare de intrarea în parc înainte de sosire. Oaspeții care au deja un bilet datat nu trebuie să se înregistreze, având intrarea garantată. De asemenea, oaspeților cu pachete care includ accesul în parc li se asigură accesul în parc pe toată durata șederii nefiind necesară utilizarea noului sistem de rezervare.

Biletele și pachetele turistice sunt disponibile la vânzare pe website-ul parcului, prin serviciul call center al Disneyland® Paris și la partenerii oficiali de călătorie, însă în număr limitat în etapa inițială de deschidere. Vânzările la casa de bilete nu este disponibilă. Pentru a oferi oaspeților flexibilitate maximă, noile condiții de rezervare permit anulări și modificări ale sejururilor la hotelurile Disney fără taxe, oricând cu șapte zile înainte de data sosirii (detalii specifice sunt disponibile pe site-ul disneylandparis.com.

Pe măsură ce Disneyland® Paris se pregătește pentru redeschidere, oaspeții sunt invitați să verifice cele mai noi informații pe www.disneylandparis.com. Fanii și oaspeții pot continua să experimenteze magia Disneyland® Paris prin intermediul athome.DisneylandParis.com și să folosească #DisneyMagicMoments în social media pentru a-și împărtăși poveștile.

INFO

www.disneylandparis.com

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: